Çaykara´da Afrika için Kermes Düzenleniyor!

Çaykara´da Afrika için Kermes Düzenleniyor!

Trabzon İHH Çaykara Bölge Temsilciliği Afrika´da Su Kuyusu Açmak için Çaykara´da Kermes Düzenliyor.

İnsan Hak ve Hürriyet İnsani Yardım Vakfı Trabzon İHH Çaykara bölge temsilciliği Afrika´da su kuyusu açmak için daha önce Dernekpazarı ilçesinde organize edilen ?KARDEŞLİĞİMİZ SU OLUP GÖNÜLLERE AKSIN? Sloganıyla 2´ncisini düzenleyeceği yardım Kermes´i 20 Ekim Salı Günü Çaykara´da düzenleniyor. 

İnsan Hak ve Hürriyet İnsani Yardım Vakfı Trabzon İHH Çaykara bölge temsilcisi Yaşar Falcı öncülüğünde,  Afrika´da yaşanan susuzluk nedeniyle düzenlenen kampanyaya destek vermek amacıyla daha önce Dernekpazarı ilçesinde yapılan ve büyük destek gören Yardım Kermes´in 2´ncisini 20 Ekim 2015 Salı günü saat 09:30´da Çaykara Halk Eğitim Merkezi önünde gerçekleştirilecek. /resimler/2015-10/18/1134421783434.jpgTrabzon İHH Çaykara temsilcisi Yaşar Falcı, Afrika´da yaşayan kardeşlerimizin susuzluk çektiklerini ifade ederek, Afrika ile Çaykara ve Dernekpazarı arasında bir köprü kurmak için orada yaşayan kardeşlerimize elimizden geldiğince destek vermek için daha önce Dernekpazarı´nda gerçekleştirdiğimiz Kermes´i bu kez 20 Ekim 2015 Salı günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi önünde açacağız, ?dedi. 

Falcı,? Afrika´da yaşayan kardeşlerimize bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak, su kuyusu açmak, kardeşlik köprüsü kurmak için hep birlikte açacağımız Kermes´e katılarak elde edeceğimiz gelirle inşallah Afrika´da bizimde bir kuyumuz olacaktır,?ifadesini kullandı.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir