Seyir Halindeki Araç Yandı!

Seyir Halindeki Araç Yandı!

Çaykara girişinde seyir halindeki otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi.

Çaykara´da Petrol önünde korkutan araç yangını. 22 Mayıs 2018 Salı Günü Saat 11.30 sıralarında Çaykara´da seyir halindeki araçta meydana gelen yangında bir araç kullanılmaz bir hale geldi.

/resimler/2018-5/22/1550041390992.jpgEdinilen bilgiye göre İlçemiz Eğridere Mahallesinden Bayan Sürücü A.B.´nin kullandığı 61 FS 506 plakalı özel otomobil Çaykara-Trabzon İstikametinde seyir halinde iken ilçe çıkışı petrol önünde aracın ön kısmından dumanlar çıkmaya başladı./resimler/2018-5/22/1550454204226.jpgAnında aracı kenara çeken Sürücü A.B. araçtakiler ile birlikte araçtan çıktı.

Aracın ön kısmındaki yangın giderek büyüdü ve de aracın tamamını sardı.Bu sırada vatandaşlar tarafından itfaiyeye haber verildi. İtfaiye yangın yerine gelene kadar Petrol İstasyonunda bulunan iki yangın tüpü ile yangına müdahale edilerek yangın söndürülmeye çalışıldı.

Bu sırada yoldan geçmekte olan Albayraklar Şirketine ait beton mikser de tazyikli su ile müdahale yaparak yangının söndürülmesini sağladı. Yangın sonrasında araç tamamen kullanılmaz bir hale gelirken araç yangın yerinden kaldırıldı ve Araç Yangını ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Araç Yangını

İlginizi Çekebilir