Çaykara´da Atatürk´ü Saygı İle Andık

Çaykara´da Atatürk´ü Saygı İle Andık

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Aramızdan Ayrılışının 78. Yıl Dönümünde Çaykara İlçemizde Saygı İle Anıldı

ÇAYKARA´DA ATAMIZI ANDIK

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümünde Çaykara İlçemizde Düzenlenen çeşitli Törenler ile anıldı.

Atamız için ilk tören 08.50 Kaymakamlık önünde gerçekleştirildi.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmeni Fatih Yılmaz tarafından Sunuculuğu yapılan Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Alp Eren Durgun,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Daire Amirleri,Çaykara Merkezde bulunan okullardan seçilen temsilci öğrenciler ve öğretmenler yer aldı.

Kaymakamlık ve Belediye tarafından çelenklerin sunulmasının ardından saat 9´u 5 geçe Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı Okundu.Bu sırada Belediye tarafından Siren Sesi çalındı.Ve iki dakikalığına Çaykara´da trafik durdu.

RESMİ PROGRAM ÇOK PROGAMLI ANADOLU LİSESİNDE

10 Kasım Resmi Programı ise Çaykara çok programlı Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.Çelenk Sunma Törenine katılan protokol ün tamamının katıldığı törene aynı zamanda Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinden seçilen Temsilci Öğrenci ve öğretmenler de katıldı.

/resimler/2016-11/10/1153418572693.jpg      Şiirler,konuşmalar ve 11/A Sınıfı Öğrencisi Rıza Selçuk Saral tarafından Hazırlanan  Slayt Gösterilerinin yanı sıra Öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikler programa katılan Misafirler tarafından çok beğenildi.

KURTULUŞ SAVAŞI DRAMATİZASYONU

Özellikle Kurtuluş Savaşında Düşman Devletlerinin ÜĞlkemizi İşgal Etmesi Ve Ordumuzun Gazi Mustafa Kemal Önderliğinde Düşmanları Yurdumuzdan kovmasının konu edildiği Dramatizasyon Gösterisi Protokol ve Davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2016-11/10/1154372323780.jpg11. Sınıf Öğrencilerinden İbrahim Eren tarafından okunan Atatürk ve Kurtuluş Savaşı konulu Türküler Programa katılanlara oldukça hüzünlü anlar yaşattı.

10 KASIM OROTORYOSU

11/A ve 11 B Sınıfı Öğrencileri tarafından Hazırlanan 10 Kasım Orotoryosu Protokol ve davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.İtina ile ve kusursuz bir şekilde hazırlanan Orotoryo´da Öğrencilerimi,zin şiirleri,konuşmaları ve de araya ekledikleri marş ve birbirinden güzel türküleri ve de en önemlisi öğrencilerin birbirleri ile olan uyumları her türlü takdire şayandı.Ve de hem protokol Üyeleri hem de Davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı

/resimler/2016-11/10/1154068416943.jpgBu anlamlı Programa Öğrencilerini bu şekilde kusursuz bir  biçimde hazırlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Arif Sami Özkurt´a,Okul Yöneticilerine,Öğretmen Arkadaşlarımıza ve de Programı kusursuz bir şekilde yürüten Öğrencilerimize Tüm Çaykara Halkı Adına teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

NOT:Fotoğraflar İçin Çaykara Belediyesi Çalışanımız Sevgili Berat Tosun Kardeşimize Teşekkür Ederiz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara AtaTürk Saygı Andık

İlginizi Çekebilir