Çaykara´da Aynı Anda Üç Cenaze

Çaykara´da Aynı Anda Üç Cenaze

Çaykara İlçemizin Farklı Mahallelerinde Vefat Eden Üç Ablamız Çaykara Merkez´de Kılınan Cenaze Namazlarının Ardından Son Yolculuklarına Uğurlandı

Çaykara İlçemizde 06 Şubat Pazartesi Günü Öğle namazına müteakip 3 cenaze namazı aynı anda kılındı.Çaykara Merkez Camii önünde kılınan cenaze namazlarının ardından Merhum Ablalarımız kendi mahallelerinde son yolculuklarına uğurlandı./resimler/2017-2/6/1639266629298.jpgCenaze Törenlerine Çaykara  Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ,Belediye Başkanımuz Sayın Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkanlarından Namık Kemal Gedikoğlu ile Trabzon ve Çaykaramızın değişik mahallelerinden gelen yüzlerce insan katıldı.

BALTACILI MAHALLESİ AYŞE TEYZE´YE AĞLIYOR

Cenazelerden ilki Baltacılı Mahallesinden Merhum Kibar Baltacı´nın Eşi Ayşe Baltacı Ablamıza ait.Ayşe Abla Cenaze namazının ardından Baltacılı Mahallemizde son yolculuğuna uğurlandı.

İLETİŞİM:

Kemal Baltacı-Oğlu-05319631261

Muhammet Baltacı-Oğlu-05323505097

Fuat Baltacı

DOKTORUMUZUN ANNE ACISI

Maraşlı Mahallemizden Trabzonumuzun en sevilen Doktorlarından Doktor Feridun Fikret Soysal´ın annesi Şükrüye Soysal da Hakkın Rahmetine kavuştu.Şükrüye Abla da Cenaze namazının ardından Maraşlı Mahallemizde son yolculuğuna uğurlandı.

Feridun Fikret Soysal ?05422117292

BİR CENAZE DE EĞRİDERE´DEN

Eğridere Mahallemizden Merhum Ziya Baş´ın Eşi Şehriye Baş da İlçe Merkezinde kılınan cenaze namazının ardından Eğridere mahallemizde son yolşculuğuna uğurlandı.

Kardeşi-Yılmaz Şen

Oğulları-Ahmet Baş,Mehmet Baş

Çaykara Gündem Ailesi olarak aynı günde aynı cenaze töreni ile son yolculuğumuza uğurladığımız Çaykara İlçemizin üç ayrı mahallesinden Merhum Ablalarımıza Allah´tan rahmet kederli ailelerine ve de Tüm Çaykara halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Aynı Anda Cenaze

İlginizi Çekebilir