Çaykara´da Bir Günde Üç Acı

Çaykara´da Bir Günde Üç Acı

İlçemiz Merkez Kadohor(Işıklı) Mahallesinden Muzaffer Kemal Ersoy ile İlçemiz Akdoğan Mahallesinden Mehmet Ali Şirin ile Mehmet Hanefi Orhan Çaykara İlçemizde göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

5 Aralık 2019 Perşembe günü Çaykara İlçesi adına çok üzücü bir gün oldu.İlçemizde aynı gün içerisinde 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

İlçemiz Merkez Kadohor(Işıklı) Mahallesinden  Muzaffer Kemal Ersoy ile İlçemiz Akdoğan Mahallesinden Mehmet Ali Şirin ile Mehmet Hanefi Orhan Çaykara İlçemizde göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna  uğurlandı./resimler/2019-12/5/1610078139161.jpgAKDOĞAN MAHALLESİNDEKİ CENAZE SAAT 13.00´DA

İlçemiz Akdoğan Mahallesinden Mustafa Oğlu Mehmet Hanefi Orhan Akdoğan Mahallemizde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Ali,Saadettin ve Hasan Fehmi Orhan´ın Babaları olan Mehmet Hanefi  Orhan Akdoğan Mahallesi Dağbaşı Mevkiinde kılınan cenaze namazının ardından Aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Akdoğan Mahallesindeki cenaze törenine katılarak Orhan Ailesinin acılarını paylaştı.

Yoğun Bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen Cenaze Namazında Cenaze Namazı Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç tarafından kıldırıldı.

ÇAYKARA MERKEZ´DE AYNI ANDA İKİ CENAZE

İkindi Namazına Müteakip ise Çaykara Merkez Camii önünde İlçemiz Işıklı Mahallesi Halkından Muzaffer Kemal Ersoy  ile İlçemiz Akdoğan Mahallesi Halkından Mehmet Ali Şirin Cenazeleri aynı anda kılındı.

/resimler/2019-12/5/1610480171296.jpgCenaze Namazlarına Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçemizde bulunan Siyasi Parti İlçe Başkanları İlçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve yoğun bir halk topluluğu katıldı.

İlçemiz Işıklı Mahallesinden Ziya Ersoy´un Abisi olan Muzaffer Kemal Ersoy, Engin Ersoy´un babası,Osman ve Yusuf Ersoy´un ise Amcalarıydı./resimler/2019-12/5/1611163453003.jpgİlçemiz Akdoğan Mahallesinden Mustafa ve Recep Şirin´in Babaları olan Mehmet Ali Şirin aynı zamanda Uzungöl Gölbaşı Mahallesi İmam Hatibi Fatih Şirin Hocamızın da Amcalarıydı.

Çaykara Merkez İmam Hatibi Ahmet İnce tarafından duaların okunması ve helallik alınmasının ardından ise   Muzaffer Kemal  Ersoy ve Mehmet Ali Şirin´in  Cenaze Namazları Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç tarafından kıldırıldı./resimler/2019-12/5/1611415797225.jpgCenaze Namazlarının ardından İlçemiz Merkez Kadohor(Işıklı) Mahallesinden  Muzaffer Kemal Ersoy  İlçemiz Işıklı Mahallesinde,İlçemiz Akdoğan Mahallesinden Mehmet Ali Şirin ise İlçemiz Akdoğan Mahallesinde son yolculuklarına uğurlandılar.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Son Yolculuğuna Uğurladığımız   Sevgili Muzaffer Ersoy ile Mehmet Ali Şirin ve   Mehmet Hanefi Orhan´a Allah´tan Rahmet,başta Aileleri olmak üzere tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Günde

İlginizi Çekebilir