Çaykara´da Hastaneden Bir Kişi Kayboldu! Ailesi endişeli

Çaykara´da Hastaneden Bir Kişi Kayboldu! Ailesi endişeli

Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören bir kişi hastaneden kaçtı.

Çaykara Ataköy´de bulunan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi´nde tedavi görmekte olan Muhammet Dural isimli kişi dün hastaneden kaçtı. Edinilen bilgiye göre, Şalpazarı ilçesi Geyikli´de yaşayan 1973 doğumlu Muhammet Dural psikolojik tedavi görmek amacıyla ailesi tarafından 4 gün önce Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi´ne yatırıldı. Dün saat 16.00 sıralarında Ataköy´de yaşayan bir vatandaşın bölgede başıboş halde dolaşan birini gördüğünü ihbar etmesiyle beraber akşam hastanede yapılan yoklama sırasında Muhammet Dural´ın hastaneden kaçtığı anlaşıldı. 

Olay üzerine jandarma ekipleri bölgede Muhammet Dural´ı arama çalışmaları başlattı. Dural´ın tehlikeli davranışları bulunmadığını ancak hayatından endişe ettiklerini belirten yakınları Dural´ın bulunması için duyarlı vatandaşlardan gelecek yardımı bekliyor. 1.70 cm boylarında 80 kilo ağırlığında olan Dural´ın belirgin özelliği olarak ağzında dişleri bulunmadığı bildirildi.  

Kayıp kişiyi gören veya bilgisi olan vatandaşların 156 Jandarma hattına veya 0533 332 90 32´den kayıp kişinin eniştesi Hüseyin Balta´ya bilgi vermesi önem arz ediyor.  Muhammet Dural evinde de sürekli kaçtığı bildirildi.

Kaynak:haber61



İlginizi Çekebilir