Çaykara´da çekilen Film Yakında Vizyona giriyor

Çaykara´da çekilen Film Yakında Vizyona giriyor

Çekimleri Çaykara (Haldizen) Demirkapı Mahallesinde 2 ay önce tamamlanan film 21 Ekimde Vizyona giriyor

Çekimleri Çaykara (Haldizen) Demirkapı Mahallesinde 2 ay önce tamamlanan ve yapımcılığını NTC Medya´nın, yönetmenliğini Cem Tabak´ın, senaristliğini ise Şeyda Delibaşı´nın üstlendiği Seni Seven Ölsün filmi, 21 Ekim´de vizyona girecek. Filmi seyrederken gülme krizine gireceksiniz. 

Başrollerinde Hüseyin Avni Danyal ve Fulya Zenginer´in yer aldıkları ?Seni Seven Ölsün? dizisinin çekimleri ilçemizin doğa harikası yeri olan Çaykara (Haldızen) Demirkapı Mahallesinde yapıldı. Filmin senaryo gereği Demirkapı Mahallesi ?KISMETLİ BELEDİYESİ? ne dönüştürüldü. 

Yapımcılığını Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit Alp´in yaptığı başrollerini Hüseyin Avni Danyal (Trabzonlu) ve Fulya Zenginer´in yaptığı SENİ SEVEN ÖLSÜN adlı sinema filmi çekimleri için Demirkapı Mahallesi aşağı Mevkii´nde bulunan yerleşim yerinde dış yüzeyi beton olan evler ahşap kaplatıldı. Elektrik telleri yere aldırıldı. Bakkal fırın ve senaryo gereği KISMETLİ BELEDİYESİ binası oluşturuldu. Filmde, Yöremiz sanatçılarında Şükrü Üçüncü,Emre Yeşilyurt ve Emre Yüce ile bazı mahalle sakinlerine rol aldı. /resimler/2016-9/29/1208126503186.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir