Çaykara´da Cumhuriyet Coşkusu

Çaykara´da Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyet`in kuruluşunun 93. Yıldönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk tören Hukümet konağı önünde Atatürk anıtına celenk konulmasıyla başladı. Daha sonraki tören Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda devam etti. 

Halk Eğitim Salonundaki törene, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ertan Sonkaya, İlçe Emniyet Amiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, resmi ve sivil kuruluş temsilcileri ile siyasi parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. /resimler/2016-10/29/2215112981517.jpgProgram Kaymakam Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Garnizon komutanı Ertan Sonkaya öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu yapılması ve  İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Gül, Cumhuriyetin 93. yılına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kaymakam Gül´ün konuşmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler eserlerini okudular ve daha sonra protokol tarafından ödülleri verildi. Programda ayrıca öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sunuldu.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Cumhuriyet Coşkusu

İlginizi Çekebilir