Çaykara´da E Belediye Uygulaması Başladı

Çaykara´da E Belediye Uygulaması Başladı

Çaykara Belediyesi Tarafından Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunulan E Belediye Uygulaması Uygulanmaya Başlandı

ÇAYKARA´DA E BELEDİYE UYGULAMASI BAŞLADI

Kentsel Otomasyon Sistemi olarak bilinen E Belediye Hizmeti Çaykara Belediyesi tarafından Vatandaşlarımızın hizmetine sunulmaya başlandı.

Akıllı Kent Projesinin bir parçası olan E Belediye uygulaması ile vatandaşlarımız Çaykara Belediyesinin sunmuş olduğu bir çok hizmetten evinde otururken sisteme giriş yaparak faydalanabilecek.

E-belediye "caykara.bel.tr" adresinden belediye ile ilgili bilgi, belge, kayıt, sorgulama ve ödeme işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Artık vatandaşlar oturdukları yerden rahatlıkla emlâk beyanında bulunabilecek. 

E Belediye Uygulaması ile  vatandaşlar, 7 gün 24 saat interaktif hizmet platformu sayesinde şikâyet ve taleplerini de belediyenin ilgili birimlerine anında iletip, takip işlemlerini yapabilecek. E-belediye kapsamında interaktif belediyecilik hizmetleri genişletilerek, 7 gün 24 saat belediye işlemlerine ait bildirim, borç, tahakkuk, tahsilat, evrak takip, bina birim değerleri, nikah sorgulama, nikâh başvurusu, bilgi edinme başvurusu, nöbetçi eczaneler, ÇTV, emlak, ilan reklâm beyan başvuruları, meclis ve encüman kararları, imzalı belge sorgulama gibi işlemlerin yanı sıra kredi kartı ile borçlar güvenli bir şekilde ödenebiliyor. 

Çaykara Belediyesine  verilen beyanların görülebildiği ve yeni beyan başvurularının da yapılabildiği e-belediye uygulamasında emlâk beyanı oluşturmanın başladığını dile getiren Belediye Başkanı Hanefi Tok, ?Vatandaşlarımız belediyeye gelmeden oturdukları yerden e-belediye caykara.bel.tr adresine girerek ara yüzde mevcut olan emlak beyanı oluştur  botonuna tuşladıklarında kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunabilecekler? dedi. 



İlginizi Çekebilir