Çaykara´da Eğitimde Dur Durak Yok

Çaykara´da Eğitimde Dur Durak Yok

Çaykara´da 12.Sınıf YGS /LYS grubu öğrencilerin, yaz kursları aralıksız devam ediyor. Öğrencilere bugün moral yemeği düzenlendi.

Dershanesi olmadan uygulanan  "Çaykara modeli" eğitimle akademik ve ulusal sınav başarılarını en üst düzeye taşıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili olmasına rağmen öğrencileri gelecek sınavlara hazırlamak için ara vermeden çalışmalara devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmeleri, akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamaları için başlatılan yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları açtı. 

Lise son sınıfına geçen, Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çaykara Anadolu Lisesi 12.Sınıf YGS /LYS grubu öğrencilerin, derslerde edindikleri kazanımları pekiştirmelerine katkı sağlamak, özel ilgi ve yeteneklerini geliştirmek maksadıyla düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları yaz tatili olmasına rağmen Çaykara´da yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Kursa katılan öğrencilere Uzungöl İnanlar tesislerinde moral yemeği düzenlendi. Yemeğe, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Eğitimde Durak

İlginizi Çekebilir