Çaykara´da Eğitimde Dur Durak Yok!

Çaykara´da Eğitimde Dur Durak Yok!

Çaykara´da okullarda karne tatili olmasına rağmen 12 sınıflar için üniversiteye hazırlanan öğrenciler için hazırlık kursları devam ediyor.

Çaykara´da dershane olmamasına rağmen, son yıllarda eğitim ve öğretim alanında yapılan özverili çalışmalar sonucunda eğitim veren okullardaki öğrencilerin başarılar artarak devam ediyor. 

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönem karneleri dağıtılmasına ve tatil olmasına rağmen üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için dur durak yok. 

İlçe Milli eğitim müdürlüğünün uyguladığı program çerçevesinde Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.Sınıf Öğrencileri yarıyıl tatilinde üniversite sınavlarına hazırlık için ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerden gelen öğrenciler mağdur olmaması için Çaykara Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu ve Yerekaban Erkek Öğrenci yurdunda barınma hizmetleri kesintisiz karşılanıyor. 

Yıllardır Çaykara´da eğitim ve öğretim veren okullarda uyguladıkları program çerçevesinde ilçe bazında büyük başarılara imza attıklarını ifade eden İlçe Milli eğitim müdürü Ahmet Çamurali,? mesai mefhumu olmadan gece ve gündüz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber yaptığımız özverili çalışmalar, sınavlar da başarı ile birlikte mutluluklar getirmektedir. Öğrencilerimizi istedikleri Üniversitelere yerleşmek ve ideallerdeki bölümleri kazanmaları için bazı fedakârlıklarda bulunmaları gerekmektedir. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Emeği olan tüm eğitim camiasına teşekkürlerimi iletiyorum,? dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Eğitimde Durak

İlginizi Çekebilir