Çaykara´da En anlamlı Etkinlik

Çaykara´da En anlamlı Etkinlik

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından 15 Temmuz Milli Birlik ve Kardeşlik Günü dolayısı ile Şehitlerimize saygı ve Milli Birliğimizi pekiştirme Etkinliği gerçekleştirildi.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından  15 Temmuz Milli Birlik ve Kardeşlik Günü dolayısı ile Şehitlerimize saygı ve Milli Birliğimizi pekiştirme Etkinliği gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Program 24 Nisan 2018 Salı Günü okulumuzun toplantı Salonunda gerçekleştirildi./resimler/2018-4/24/1527278461016.jpgAnma Programına Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Çelik,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Leblebici,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinde Yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin sahnelendiği ve gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin  ödüllerini aldıkları Programın Sunuculuğu Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatih Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

ÖZKURT-15 TEMMUZ DERS ALINMASI GEREKEN BİR GÜNDÜR

15 Temmuzun tarihimizin en önemli dönüm noktalarından bir tanesi olduğunu ve de Millet olarak 15 Temmuzdan almamız gereken çok önemli derslerin bulunduğunu anımsatarak konuşmasına başlayan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt 15 Temmuz Darbe Girişiminin Milletimizin Birlik ve Beraberliği sayesinde aşıldığını Yeni 15 Temmuzları yaşamamak için de Millet olarak birbirimize sıkı sıkıya bağlanmamız ve de bu birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmememiz gerektiğini sözlerine ekledi./resimler/2018-4/24/1528165024415.jpgTarihte yaşanan olayların aslında birbirinin aynısı olduğunu olaylarda sadece yer,mekan ve zaman değişikliğinin yaşandığını ve de Millet olarak tarihten ders almamız gerektiğini öğrencilere anımsatan Okul Müdürü Arif Sami Özkurt öğrencilerden tarihini bilen tarihte yaşanan olayları doğru anlayıp yorumlayan Vatanına ve Milletine bağlı bireyler olarak yetişmelerine ve ileride topluma faydalı bireyler olarak Sosyalş Hayatın içerisine girmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

15 TEMMUZ MARŞI BÜYÜLEDİ

Programda 15 Temmuz Marşı Video olarak öğrencilere izletti,rildi.Öğrencilerinin tüylerinin diken diken olduğu bu marşın ardından ise Vakit Gelir adlı Video izletildi.

YIL BOYU YAPILAN SOSYAL ETKİNLİKLER

Programda Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Boyunca gerçekleştirilen etkinlikler Video Sunumu şekilde öğrencilere izlettirildi.

Birbirinden zengin görsel sunumları ile Muhteşem bir şekilde hazırlanan Video Gösterimi öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördü./resimler/2018-4/24/1529088931805.jpgİşte Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştirilen etkinliklerden sadece birkaç tanesi:

1-15 Temmuz Anma Etkinlikleri-Bu etkinlikler sene boyunca devam ediyor.

2-24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili hazırlanan Program-Okul ve sınıflarda Öğretmenler günü ile ilgili olarak gerçekleştirilen etkinlikler.

3-Karne Töreni-Öğrencilerimizin Karne sevinci öğrencilere anımsatıldı.

4-Muhasebe Günü ve Vergi Haftası dolayısı ile okulumuzda yapılan etkinlikler ve gerçekleştirilen program Öğrencilerimize anımsatıldı.

5-12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü dolayısı ile Okulumuzda gerçekleştirilen Etkinlikler anımsatıldı.

6-İlçemiz Fatma Bilge Ana Okulu Öğrencilerimizin Okulumuzu ziyareti ve de yaşanan o tatlı anlar bir kere daha öğrenciler ile paylaşıldı.

7-Bağımlılık İle Mücadele ve Yeşilay Haftası ile ilgili okulumuzda gerçekleştirilen programın görüntüler büyük ilgi çekti

8-Sağlık Haftası ile ilgili Okulumuzda gerçekleştirilen Programın Görüntüler izlendi.

9-Çaykara Müftülüğü ile İlçe Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İmzalanan Protokolde Okulumuzun etkin rolü anımsatıldı

10-Okulumuzda hem 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında hem de değişik zamanlarda gerçekleştirilen Turnuvalar ile ilgili görseller öğrencilere izletildi.

11-Okulumuzun Organizasyonunda İlçe Genelinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası ile ilgili, görseller izlendi.

12-Pansiyonda ikamet eden Öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen Sosyaql ve Kültürel Aktivitelerden Satranç ve Masa Tenisi Turnuvası ilke ilgili neşeli görseller öğrenciler ile paylaşıldı.

CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ ZİHNİ BOZ´UN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Turnuvasında Centilmenlik Ödülü Okulumuzun Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz´a verildi.Sporun her alanında öğrencilerine örnek olmayı başaran ve de hiçbir spor etkinliğinde öğrencilerinden geri kalmayan,sahaya çıktığında da en az öğrencileri kadar alın teri ve emek veren Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz Kupasını Okulun en vefalı ve de öğretmenler tarafından en çok sevilen öğrencilerinden 11-A Sınıfı Öğrencilerinden  Feyzanur Boz´un elinden aldı.

/resimler/2018-4/24/1530085807874.jpgİKİNCİYE KUPA DEMİRCİOĞLU´NDAN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında İkinci olan 10-A Sınıfı Öğrencileri Kupa ve Madalyalarını Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu´nun elinden aldılar.

ŞAMPİYONLUK KUPASI LEBLEBİCİ´DEN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyonluk İpini  göğüslemeyi başaran  12-B Sınıfı Öğrencileri Kupa ve Madalyalarını Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi  Müdürü Ali Leblebici´nin elinden aldılar./resimler/2018-4/24/1531250965630.jpgGENÇ YÜREKLER YARIŞIYOR YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Okul İdaresi tarafından gerçekleştirilen Genç Yürekler Yarışıyor isimli Şiir ve Kompozisyon Yarışmasına öğrencilerimiz çok büyük bir ilgi gösterdi.

Kompozisyon Yarışmasına 50 öğrenci eser gönderirken 35 öğrenci de yazdıkları şiirler ile yarışmada dereceye girmeye çalıştı.

ÖDÜLLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye giren Öğrencilerimize Okul İdaresi tarafından çeşitli ödüller verildi.Şiir ve Kompozisyon dallarında ayrı ayrı dağıtılan ödüller şu şekilde

Şampiyon Öğrencilere Birer altın

İkinci Öğrencilere 150´şer TL Para Ödülü

Üçüncü Öğrencilere 100´er TL Para Ödülü

BÜYÜK ÖDÜLLER ÇAMURALİ´DEN

Okul İdaresi Öğrencilere hoş bir Sürpriz yaptı.Her İki yarışmaya katılan her öğrenciye Yarışmaya Katılım Belgesi hazırlandı.Her öğrenci tek tek sahneye davet edilerek medeni cesaretlerinden dolayı öğrencilerimiz ödüllendirildi.Öğrencilerin Katılım Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından verildi./resimler/2018-4/24/1532192529243.jpgDaha sonra her iki yarışmada ilk üç sırayı elde veden öğrencilerimiz sahneye davet edildi ve de ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından verildi.

İşte Dereceye Giren Öğrencilerimiz;

ŞİİR DALINDA

Birinci-11-A Özlem Çolak Altın Ödülü Kazandı

İkinci-10-A MEHMET Kamburoğlu-150 TL Ödül

Üçüncü-10-B Hamit Karaca-100 TL Ödül

KOMPOZİSYON DALINDA

Birinci-10-A Sonnur Özkul-Altın Ödülü Kazandı

İkinci-11-A  Mhriban Özbek -150 TL Ödül

Üçüncü-9-A Özlem Aydın -100 TL Ödül

Haber:Hilmi Kanık/www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Çaykara anlamlı Etkinlik

İlginizi Çekebilir