Genç Çiftçilere 30 Bin Liralık Hibe Desteği

Genç  Çiftçilere 30 Bin Liralık Hibe Desteği

Genç çiftçilere 30 bin TL hibe desteği için süreç başladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından üstlenilen genç çiftçi hibe destek programı Çaykara´da uygulanıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması amacıyla başlatılan "Genç Çiftçi" projesi kapsamında, 30 bin TL´ye kadar verilen hibe desteğinden yararlanmak isteyen Çaykaralı 11 genç çiftçiye hibe desteği verilecek. 

Çaykara Kaymakamlık Toplantı Salonu´nda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ersin Yavuz Birkan, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, muhtarlar ve genç çiftçiler katıldı. Proje hakkında bilgi veren Çaykara Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ersin Yavuz Birkan, ?Genç çiftçilerimiz sistem üzerinden kayıt yapmaya başladılar. 20 günlük süre sonunda, kayıtlar sona erdi ve projeleri onaylanan 11 gencimiz, tarım ve hayvancılık sektöründe, 30 bin lira hibe ile iş hayatına atılacaklar.



İlginizi Çekebilir