Çaykara´da Genç Yürekler Yarışıyor

Çaykara´da Genç Yürekler Yarışıyor

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul İdaresi tarafından Genç Yürekler Yarışıyor İsimli Şiir ve Kompozisyon Yarışması düzenleniyor.

Akademik başarının yanı sıra Sportif,Sosyal ve Kültürel etkinliklerin birbirini takip ettiği Çaykara İlçemizde bir anlamlı ve güzel etkinlik daha gerçekleştiriliyor.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi  Okul İdaresi tarafından Genç Yürekler Yarışıyor İsimli Şiir ve Kompozisyon Yarışması düzenleniyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına gerçekleştirilecek olan Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye giren Öğrencilerimize Okul İdaresi tarafından çeşitli ödüller verilecek.

DEĞERLENDİRME KURULU

Yarışmalara katılan eserler Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz ve Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenleri  Fatih Yılmaz ve Merve Yağız t6arafından değerlendirilecek ve de dereceye giren öğrencilerimiz bu şekilde belirlenmiş olacak

YARIŞMA OKUL İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

?Genç Yürekler Yarışıyor? Şiir ve Kompozisyon Yarışması okul içerisindeki öğrenciler arasında gerçekleştiriliyor.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri bu yarışmaya katılabilecek.

ÖDÜLLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Şiir  ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz çeşitli, ödüller ile ödüllendirilecekler.

Ödüllerin Okul İdaresi  tarafından temin edildiği yarışmada dereceye giren öğrencilerimize verilecek ödüller ise şu şekilde.

ŞİİR DALINDA

Birinciye       Çeyrek Altın+ Katılım Belgesi

İkinciye         150 TL  +Katılım Belgesi

Üçüncüye     100 TL  +Katılım Belgesi

KOMPOZİSYON DALINDA

Birinciye       Çeyrek Altın+ Katılım Belgesi

İkinciye         150 TL  +Katılım Belgesi

Üçüncüye     100 TL  +Katılım Belgesi

YARIŞMA TAKVİMİ

?Genç Yürekler Yarışıyor? Şiir ve Kompozisyon Yarışması ile ilgili duyuru 12 Mart 2018 tarihinde öğrencilerimize yapıldı.

Öğrencilerimiz hazırlayacakları şiir ve kompozisyonları 9 Nisan 2018 Tarihine Kadar hazırlayarak Okul İdaresine Teslim Edecekler.

ÖDÜL TÖRENİ 13 NİSAN´DA

Değerlendirme Kurulu 13 Nisan 2018 Tarihinde Yarışmalarda Dereceye giren Öğrencilerimizi açıklayacak ve de aynı gün Okulumuzda gerçekleştirilecek olan Ödül Töreni ile Öğrencilerimiz ödüllendirilmiş olacaklar.

ÖZKURT-MİLLİ DEĞERLERİ KAVRATMAK ÇOK ÖNEMLİ

Eğitim Öğretimdeki Akademik başarının yanı sıra Öğrencilerimize Milli ve Manevi Değerleri kazandırmanın da son derece önemli olduğunu anımsatarak konuşmasına başlayan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt öğrencilerimizin vatanını ve milletini seven, milli ve de manevi değerlere saygılı birer birey olarak yetişebilmeleri için Eğitimciler olarak yoğun bir gayret içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

15 Temmuz Tarihinin Demokrasi Tarihimiz ile Milli Birlik ve Kardeşliğimizin pekişmesi anlamında çok büyük bir önem ifade ettiğini anımsatan Müdür Özkurt  okul içerisinde gerçekleştirdikleri bu yarışma ile Öğrencilerimizin Milli ve Manevi Değerlerinin pekiştirilmesini hedeflediklerini sözlerine ekledi.

www.caykaragundem.com

 



İlginizi Çekebilir