Çaykara´da İlköğretim Haftası Coşkusu

Çaykara´da İlköğretim Haftası Coşkusu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Trabzon İlimizde Eğitimde Zirvede yer alan Çaykara İlçesinde de hem Eğitim Öğretim hem de Sosyal etkinlikler büyük bir hız ile başladı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Trabzon İlimizde Eğitimde Zirvede yer alan Çaykara İlçesinde de hem Eğitim Öğretim hem de Sosyal etkinlikler büyük bir hız ile başladı.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından Düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri göz kamaştırdı.

/resimler/2019-9/19/1252443552529.jpg19 Eylül 2019 Perşembe Günü Zeki Bilge Eğitim Kurumları Bahçesinde gerçekleştirilen İlköğretim Haftası Etkinliklerine Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Uğur Şen,İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz, MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş ÖksüzÇaykara Müftüsü Abdurrahman Koç,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,,İlçemizde bulunan Resmi, Daire Amirleri,Muhtarlar ve İlçe Merkezinde bulunan okullardan Öğrenci temsilcileri ve öğretmenler katıldılar

Tören Sunuculuğu Çaykara Zeki Bilge İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerinden Fatma Hiranur Yılmaz ve Dağlar Ersoy tarafından gerçekleştirildi./resimler/2019-9/19/1253150271811.jpgİlköğretim Haftası Programı Cumhuriyetimizin Kurucusu ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,Ebediyete İntikal etmiş Türk Büyükleri Türk Milli Eğitimine Emeği geçen Eğitimcilerimiz adına bir dakikalık Saygı Duruşu ile başladı.

ÖĞRENCİ METNİ İLAYDA BİLİCİ´DEN

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu 4-C Sınıfı Öğrencilerinden İlayda Bilici tarafından Öğrenci Metni okundu.

/resimler/2019-9/19/1428086789629.jpgÖĞERENCİ ŞİİRLERİ

Zeki Bilge İlkokulu 2 B Sınıfı Öğrencilerinden Yusuf Kayra Yılmaz tarafından ?Okulumuz Açıldı?,3-B Sınıfı Öğrencilerinden Ahmet Yasin Öztürk´ten ?Okulumuz?,2 C sınıfı Öğrencilerinden Saniye Temel´den ?Yeni Ders Yılımız?,3-B Sınıfı Öğrencilerinden Ecrin Coşkun tarafından ise İlköğretim Haftası isimli şiirler okundu./resimler/2019-9/19/1253427303601.jpgGÜZEL BİR SKEÇ

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri tarafından Hazırlanan ?Oyaénın Rüyası? isimli Skeç keyifle izlendi.

MÜZİKAL GÖSTERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri tarafından Öğretmenleri Rehberliğinde hazırlanman Muhteşem Müzikal Gösteri Protokol ve Davetliler tarafından Büyük Bir Keyif ile izlendi.

DÖRDÜNCÜ SINIFLARDAN BİRİNCİ SINIFLARA HOŞ GELDİN HEDİYESİ

Zeki Bilge İlkokulu Dördüncü Sınıf Öğrencileri tarafından Okulun Birinci Sınıfına Yeni Başlayan Minik Yumurcaklara tatlı bir sürpriz gerçekleştirildi./resimler/2019-9/19/1254101522878.jpgDördüncü Sınıf Öğrencileri Örnek birer Abi ve abla olarak okula yeni başlayan Minik Yumurcaklara çeşitli hediyeler takdim ederek Miniklerin Okula uyum sağlamasına yardımcı olmuş oldular.

OKULUNA İZ BIRAK ETKİNLİĞİ

İlköğretim Haftası Resmi Açılış Töreninin ardından Birinci Sınıf Öğrencileri için ?Okuluna İz Bırak? Etkinliği gerçekleştirildi.

Bu etkinlik için Okul İdaresi Tarafından bir Platform hazırlandı.Daha Sonra Birinci Sınıf Öğrencileri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Habnefi Tok Refakatinde Çeşitli Renklerde hazırlanmış olan oyun Hamurlarına parmaklarını batıran öğrenciler daha sonra hazırlanan bu platform üzerine Parmak İzlerini bırakarak okullarına İz Bırakmış oldular.

1.SINIFLARA HOŞ GELDİN GÖSTERİSİ

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Protokol Üyeleri tarafından bu sene Okul Heyecanı ile Yeni tanışan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Birinci Sınıfları Ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında Zeki Bilge İlkokulu İdaresi tarafından İlköğretim Haftası için Çaykara İlçemizer Davet edilen Palyaço tarafından Öğrencilere çeşitli ve eğlenceli oyunlar oynatıldı

Sınıflarda Öğrencilere bolca zaman ayıran Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrenciler ile bolca sohbet etti ve okula uyumlarına katkı sağlamaya çalıştılar.

Haber: Hilmi Kanık

 



İlginizi Çekebilir