Çaykara´da Karne Heyecanı

Çaykara´da Karne Heyecanı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının Sona Ermesi İle birlikte Tüm Ülkemizde Olduğu Gibi Çaykara İlçemizde De Karne Heyecanı Farklı Yaşandı

ÇAYKARA´DA KARNE HEYECANI

Tüm Ülkemizde olduğu gibi Çaykara İlçemizde de 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının birinci yarıyılı 20 Ocak 2017 Cuma günü sona erdi.Çaykara İlçemizde Okul öncesi,ilkokul,Ortaokul ve de liselerimizde okuyan yaklaşık 2500 öğrenci için iki hafta sürecek olan karne tatili başlamış oldu.

İLK TÖREN FATMA BİLGE ANA OKULUNDA

Çaykara İlçemizde ilk tören Çaykara Merkez Fatma Bilge Anaokulunda gerçekleştirildi.Saat 10.00´da gerçekleştirilen törene Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bakiye Usta Ve Erdoğan Karakaş katıldılar.Minik yüreklere karnelerininin yanı sıra Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

ZEKİ BİLGE İLKOKULU-ZEKİ BİLGE ORTAOKULU

Saat 10.30´da ise ilk olarak Zeki Bilge İlkokulunda sonra da Zeki Bilge Ortaokulunda karne töreni düzenlendi.Bu okullarımızdaki karne törenlerine de Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bakiye Usta Ve Erdoğan Karakaş katıldılar

ANADOLU LİSESİ VE ÇPAL KARNE TÖRENİ

Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Karne Töreni ise Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Törene Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bakiye Usta Ve Erdoğan Karakaş katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu yoğun ve yorucu bir tempo içerisinde geçen bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarını ifade etti.Öğretmen,veli ve öğrencileri ile birlikte mükemmel bir ekip olduklarını ve de herkesin hedefe odaklandığını ifade eden Demircioğlu şimdi ise karne tatilinde bazı sınıfların biraz dinleneceğini bazı sınıfların ise hiç ara vermeden bu yoğun tempoya devam edeceklerini ifade etti.

/resimler/2017-1/24/1131398247507.jpg

Özellikle 12.Sınıf öğrencilerinin YGS sınavlarına çok az bir süre kaldığını anımsatan Demircioğlu bu öğrencilerimiz ile karne tatilinde de çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Törende söz Alan Çaykara İlçe Milli Eğiştim Müdürü Ahmet Çamurali ise İlçemizde tüm okullarımız ile bir ekip olduklarını ve de takım çalışması ile Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini tamamladıklarını ifade etti.TEOG sınavlarında Çaykara İlçemizin üst üste yedinci defa Trabzon İl birincisi olduğunu anımsatan Çamurali bu başarıda emeği geçen tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.

Sadece akademik başarı hedeflemediklerini bunun yanı sıra öğrencilerimizin sosyal ve de kültürel anlamda da kendilerini yetiştirebilmeleri amacı ile hazırladıkları çeşitli projeler ve de düzenledikleri çeşitli, organizasyonlar ile öğrencilerimizi yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu proje ve etkinliklerde her zaman yanlarında olan Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a teşekkür etti.

Trabzon İlimizde 7 defa üst üste birinci olan bir İlçenin Belediye Başkanı olmanın kendisi için hayatının en büyük gururu olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu başarıda emeği geçen tüm yönetici,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Çaykara İlçemizde Eğitim sisteminin artık oturduğunu ve de sadece Trabzon İlimizde değil Ülkemizin bir çok yerinde Çaykara Eğitim Modelinin uygulandığını ifade eden Başkan Hanefi Tok bu sistemin kurucusu olan İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali´ye ayrıca teşekkür etti.

/resimler/2017-1/24/1132057623001.jpg

Daha Sonra Trabzon Masa Tenisi İl Birinciliğinde ikinci olan Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerine ödülleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından verildi.

Ülke genelinde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından verilirken öğrencilerin Onur Belgeleri ise İlçe milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve Bakiye Usta tarafından verildi.

İMAM HATİP´TEN ÖDÜL YAĞMURU

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisemizde ise adeta ödül yağmuru vardı.Eğitim Öğretim yılı içerisinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri takdim edildi.

Mesleki Deneme Birincileri ile Ağırlıklı Yıl Sonu Ortalamalarına göre dereceye giren öğrencilere plaket takdimi yapıldı.

Sınıf Birincilerine Madalya takdimi, yapıldı.

Ağırlıklı Yıl Sonu Not Ortalamalarında ilk üç sırada yer alan öğrencilere madalya takdimi yapıldı.

,Siyer-i Nebi Yarışmalarında İl ve İlçe bazında dereceye giren öğrencilere madalya takdimi yapıldı.

/resimler/2017-1/24/1132334498550.jpg

Okul içerisinde düzenlenen münazara yarışmalarına katılan öğrencilere madalya takdimi yapıldı.

Takdir Belgesi alan öğrencilere madalya takdimi yapıldı.

TAŞKIRAN HER ÖĞRENCİYE PAMUK ŞEKERİ

Taşkıran M.Vehbi Fettahoğlu İlkokulu,Mustafa Özer Ortaokulu ve de İmam Hatip Ortaokulunda her öğrenciye Okul Müdürleri Rahman Yıldız ve İdris Hacımahmutoğlu tarafından pamuk şekeri hediye edildi.

KARAÇAM NEFES BİLE ALAMADI

Karaçam Ortaokulunda dağıtılan birbirinden güzel  ödüller öğrencileri adeta büyüledi.İşte o ödüller;

1-Okulda en fazla kitap okuyan öğrenciye Plaket ve madalya

2-Ağırlıklı yıl sopnu not ortalamasına göre 1,2 ve 3. Sırada yer alan öğrencilerden Birinciye plaket ve madalya 2 ve 3. İse madalya.

3-İlçe Denemelerinde Karaçam Ortaokulundan Dereceye giren iki öğrenciye plaket.

4-Yıl Sonu not ortalamalarına göre ilk üç öğrenciye plaket.

5-Siyer-i Nebi Yarışmalarında İlçede ve okulda dereceye giren öğrencilere plaket.

6-Takdir Teşekkür Belgeleri

7-TEOG Sınavında okulda en iyi yapan Esin Efsa Çolak´a Plaket.

8-İngilizce Öğretmeni tarafından öğrenciler yaz kursunda dört gruba ayrılmışlardı.Bu gruplardan en başarılı olan gruba plaket ve de madalya

9-Fen ve Teknoloji öğretmeni tarafından en başarılı öğrenciye özel ödül.

10-Öğrenci Davranışları bakımından örnek seçilen iki öğrenciye plaket.

KÖKNAR ORTAOKULU

Köknar Ortaokulunda da Öğrencilerin karneleri ile takdir ve teşekkür belgeleri Yönetici ve öğretmenler tarafından verildi.

UZUNGÖL´DE AİLELERDEN OKULA YOĞUN İLGİ

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu ve Ortaokulunda da karne töreni düzenlendi.Yıl boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri ile takdir ve teşekkür belgeleri verildi.

Öğrenci velilerinin karne törenine yoğun ilgi göstermesi takdir ile karşılandı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Karne Heyecanı

İlginizi Çekebilir