Çaykara´da Karne Heyecanı

Çaykara´da Karne Heyecanı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının Birinci Dönemi Okullarımızda Gerçekleştirilen Çeşitli Törenler İle Tamamlandı

Tüm Yurdumuzda olduğu gibi Çaykara İlçemizde de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 19 Ocak 2018 Cuma Günü sona erdi.

Okullarımızda gerçekleştirilen çeşitli törenlerin ardından İlçemizde Eğitim Öğretim gören Öğrencilerimiz ve de öğretmenlerimiz için  2 hafta sürecek olan Karne Tatili başlamış oldu./resimler/2018-1/19/1626123703291.jpg2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında ikinci yarıyıl 5 Şubat 2018 Pazartesi sabahı çalacak olan ders zili ile başlayacak ve de yaklaşık 4.5 ay sürecek.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖZEL KARNE HEDİYELERİ

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından İlçemizde Eğitim Öğretim gören tüm İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine özel karne hediyeleri dağıtıldı./resimler/2018-1/19/1724189865231.jpgÖğrencilerimizin Karne heyecanını paylaşan ve de okullarımızda öğrencilerimize karne dağıtan Kaymakam Ayrancı ve Belediye Başkanı Tok 19 Ocak tarihinin tamamını öğrencilerimize ayırarak Örnek bir Yönetici Davranışı daha göstermiş oldular.

KAYMAKAM AYRANCI ZEKİ BİLGE TAŞKIRAN VE UZUNGÖL´DE

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı Karne Gününe oldukça erken başladı.Sabahın erken saatlerinde Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına giden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Burada Fatma Bilge Anaokulu,Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulunda öğrencilerimiz ile karne heyecanını paylaştı./resimler/2018-1/19/1626523391624.jpgİlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Çelik de ziyaretleri esnasında Çaykara Kaymakamı Sayın İhsan Ayrancı ile birlikte Öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaştılar.

Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında öğrenciler ile bolca sohbet eden Kaymakam İhsan Ayrancı daha sonra ise öğrencilere Karne,ödül ve de hediyelerini dağıtarak çocuklarımızın bu mutluluklarına ortak oldu.

TAŞKIRAN BÜYÜLEDİ

Daha sonra Taşkıran Eğitim Kurumlarına geçen Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Protokol Ekibi Taşkıran Eğitim Kurumlarında da Öğrencilerimize hem Karne ve hediyelerini hem de ödüllerini dağıtarak öğrencilerimizin mutluluklarını paylaşmış oldular./resimler/2018-1/19/1627366204942.jpgVelilerin karne törenine büyük bir ilgi gösterdiği Taşkıran Eğitim Kurumlarında Öğrencilerin Kaymakam Ayrancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali´ye yoğun ilgileri gözlerden kaçmadı.

Taşkıran Eğitim Kurumlarımızda Karne Etkinlikleri Çerçevesinde Gerçekleştirilen Etkinlikler:

1-Of Rehberlik Ve araştırma Merkezi(Of RAM) Müdürü tarafından Velilere Yönelik olarak Evin Okula yakınlığı Ve Değişen Anne Baba Rolleri Semineri verilmişti.Seminere katılan velilerin Katılım Belgeleri Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Tarafından Takdim Edildi.

2-Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasına Taşkıran Eğitim Kurumlarından  katılan Öğrencilerin ödülleri Kaymakam Ayrancı tarafından verildi.

3- Siyer-i Nebi  Yarışmasına Taşkıran Eğitim Kurumlarından  katılan Öğrencilerin ödülleri Kaymakam Ayrancı tarafından verildi.

SON ZİYARET UZUNGÖL

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve  Protokol Üyeleri son olarak ise Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek Karne Dağıtım Törenine katıldılar.

Uzungöl Eğitim Kurumlarındaki Karne törenine Uzungöl MUHTARI Mustafa TAHAN da katıldı.

Öğrenci ve velilerin yoğun bir ilgi gösterdikleri Uzungöl´deki Karne Töreninde Kaymakam İhsan Ayrancı öğrenciler ile hem bolca sohbet etti hem de tatil ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

BAŞKAN TOK ÇPL,İMAM HATİP,KARAÇAM VE KÖKNAR´DA

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da Karne Günü güne çok erken saatlerde başladı.Beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Erdoğan Karakaş ile birlikte İlk olarak Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesine giden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu okullarımızda öğrencilerimizin Karne heyecanlarını paylaştı./resimler/2018-1/19/1628149799484.jpgÖğrencilere karne,ödül ve de hediyelerini, veren Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrencilerimiz ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

İKİNCİ  DURAK İMAM HATİP

Daha sonra Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesine geçen Çaykara  Belediye Başkanı Hanefi Tok okulda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı./resimler/2018-1/19/1628542300440.jpgOkulda öğrenciler ile bolca sohbet eden Başkan Tok Karne,ödül ve hediyelerin dağıtım törenlerine de ortak oldu.

KÖKNAR´DA HAMSİ GÜNÜ

Köknar Ortaokulunda Karne Dağıtımı törenine katılan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu okulumuzda Okul Müdürü Taner Bayır tarafından Öğrenciler için hazırlanan hamsi ızgara etkinliğine katıldı ve de öğrencilerimiz ile birlikte hamsinin tadına bakmış oldu./resimler/2018-1/19/1631303865790.jpgKARAÇAM´DA KALABALIK TÖREN

Velilerin çok yoğun bir ilgi gösterdikleri Karaçam Ortaokulunda gerçekleştirilen Karne Dağıtımı törenine katılan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu okulumuzda da hem karne ve ödüllerini dağıttı hem de öğrencilerimiz ile bolca sohbet etme imkanını yakalamış oldu./resimler/2018-1/19/1630140114404.jpg

 

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Karne Heyecanı

İlginizi Çekebilir