Çaykara´da Karne Heyecanı

Çaykara´da Karne Heyecanı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sona Erdi ve Çaykara İlçemizde Yaklaşık 2500 Öğrenci Yaz tatiline Ayrıldı

ÇAYKARA´DA KARNE HEYECANI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 14 Haziran 2019 tarihinde sona erdi ve milyonlarca öğrencimiz Karne Heyecanı ile Yaz tatiline girdi.

Çaykara İlçesinde de yaklaşık 2500 Öğrenci Karne Sevinci yaşadı

KAYMAKAM ÇİĞDEM VE BAŞKAN VEKİLİ GENEL TAŞKIRAN-UZUNGÖL-KÖKNAR VE KARAÇAM´DA

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkan Vekili Bayram Genel,İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ile İrfan Topal Taşkıran,Uzungöl,Köknar ve Karaçam´da karne törenine katılarak öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaştılar.

İLK TÖREN TAŞKIRAN´DA

İlk Karne Töreni Taşkıran´da gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLER ADINA KONUŞMA

Açılış Konuşması Taşkıran Mustafa Özer İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Asiye Yiğit tarafından gerçekleştirilen açılış konuşması ile başladı.

/resimler/2019-6/15/1906480066210.jpg

HACIMAHMUTOĞLU-HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Taşkıran Eğitim Kurumları olarak her sene olduğu gibi bu Eğitim Öğretim Yılında da yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü İdris Hacımahmutoğlu yoğun bir tempo ile geçen bir Eğitim Öğretim sezonunun sonunda mutlu bir şekilde öğrencilerimizi yaz tatiline uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Emek ve katkılarından dolayı Başta eli öpülesi öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere öğrencilerimize,velilerimize,servis şöförlerine,İş Kur Çalışanı Elemanlarına ve Okul Aile Birliğine teşekkür eden Hacımahmutoğlu  Kocaman bir aile olarak bu güzel sezonu tamamladıklarını sözlerine ekledi.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-GÜZEL BİR TATİLİ HAK ETTİNİZ

Çaykara İlçemizin Örnek ve Farklı bir Eğitim İlçesi olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem İlçemizde bulunan Bütün Okullarımızın Çocuklarımızı geleceğe taşıma anlamında aynı şevk ve heyecan ile çalışltıklarını kendilerinin de fırsat buldukça okullarımızdaki bu tatlı koşuşturmanın içerisinde yer alma gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Öğretmen ve Öğrencilerimizin 9 Ay boyunca hem derslerde hem de Kurs,ETÜT ve Ders Dışı Eğitim çalışmaları kapsamında çok yorulduklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem şimdi ise Öğretmen ve öğrencilerimiz için dinlenme zamanı olduğunu öğrencilerimizin öğretmenleri ile birlikte iyi bir şekilde dinlenerek yeni Eğitim Öğretim yılına hazırlanacaklarını ifade etti.

ANA SINIFI KATILIM BELGELERİ KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN

Taşkıran Eğitim Kurumları Ana Sınıfı Öğrencilerine katılım belgeleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

AYRILACAK ÖĞRETMENLERE PLAKET TAKDİMİ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Taşkıran Eğitim Kurumlarında görev yapan ve Yılsonu itibarı ile bu okulumuzdan ayrılan Öğretmenlerimiz Ahmet Karaca,Damla Çelebi,Kübra Yıldız Büşra Rendeci ve Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu´nun tabiri ile Taşkıran Eğitim Kurumlarının Acı Kaybı Ana Sınıfı Öğretmeni Hacer Özakyüz´e Plaket ve Teşekkür Belgeleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Takdim edildi.

SERVİS ŞOFÖRLERİ VE İŞKUR ELKEMANLARINA TEŞEKKÜR BELGES

Taşkıran Eğitim Kurumlarında bir sezon boyunca kar kış yağmur çamur demeden büyük bir özveri ile öğrencilerimizi okula taşıyan 10 Servis Şoförüne Plaketleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

TÜBİTAK BİLİM FUARI KATILIM BELGELERİ BAŞKAN VEKİLİ GENEL´DEN

Tübitak Bilim Fuarında Görev alan Öğrencilerimizin Katılım Belgeleri Çaykara Belediye Başkan Vekili Bayram Genel tarafından takdim edildi.

OKUL BİRİNCİSİ GÜLŞAH KORDALİ´DEN KONUŞMA

Okul Birincisi seçilen Gülşah Kordali tarafından Mezuniyet ile ilgili bir konuşma gerçekleştirildi.

MEZUNİYET KÜTÜĞÜNE İSİM ÇAKMA

Taşkıran Eğitim Kurumları Birincisi seçilen İlkokul Birincisi Feyzacan Ağırman ve Ortaokul Birincisi Gülşah Kordali tarafından Okulun Mezuniyet Kütüğüne İsim Çakma töreni gerçekleştirildi

MEZUNLARA TATLI BİR NOSTALJİ

Taşkıran  Eğitim Kurumlarından bu öğretim yılında mezun olan Öğrencilerimize Okul İdaresi tarafından tatlı bir Nostalji gerçekleştirildi.Öğrencilerimizin 9 sene önceki Ana Sınıfı Fotoğraflarından oluşan bu tatlı Sinevizyon Gösterisi Öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

KARMA SİNEVİZYON GÖSTERİSİ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Taşkıran Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen etkinlikler mükemmel bir sinevizyon gösterisi ile öğrencilere izletildi.

UZUNGÖL´DE MUHTEŞEM TÖREN

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkan Vekili Bayram Genel,İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ile İrfan Topal daha sonra Uzungöl Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen Karne Törenine katıldılar.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Keleş tarafından karşılanan Kaymakam Çiğdem ve Beraberindeki Protokolo heyeti bu okullarımızda öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldular.

KÖKNAR VE KARAÇAM LİMNİ´DE KARNE VERDİ

Çaykara İlçemizde Öğrencilerimize bir tatlı sürpriz de Karaçam ve Köknar´da bulunan okullarımız tarafından gerçekleştirildi.

/resimler/2019-6/15/1907350067166.jpg

Karaçam İlkokulu ve Ortaokulu ile Köknar Ortaokulu Öğrencileri Yönetici ve Öğretmenleri ile birlikte Bölgemizin önemli Turizm alanlarından Limni Meziresine giderek Karne Törenini burada gerçekleştirdiler.

Limni´de gerçekleştirilen Karne Törenine Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkan Vekili Bayram Genel,İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ile İrfan Topal ile veliler ve öğretmenler de katıldılar.

Muhteşem bir Pi,knik Ortamında Karne ve Belgelerini alan Öğretmen ve Öğrenciler Hem Karne sevinci yaşadılar hem de nmuhteşem bir piknik gerçekleştirerek Karne sevinçlerini ikiye katlamış oldular.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Karne Heyecanı

İlginizi Çekebilir