Çaykara´da Korona Virüs Mesaisi Hız Kesmiyor

Çaykara´da Korona Virüs Mesaisi Hız Kesmiyor

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü Salgını(Covit 19) nedeni ile Ülkemizin her tarafında olduğu gibi Çaykara İlçesinde de Hem vatandaşları bilgilendirmek hem virüse karşı önlem almak amacı ile çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü Salgını(Covit 19) nedeni ile Ülkemizin her tarafında olduğu gibi Çaykara İlçesinde de Hem  vatandaşları bilgilendirmek hem  virüse karşı önlem almak amacı ile çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Çaykara insanı genel anlamda zaten zorunlu olmadıkça evden çıkmıyor./resimler/2020-3/24/1043020864492.jpgÇaykara İlçe Emniyet Amirliği ekipleri gün boyunca hem İlçe Merkezinde hem de Mahallelerde Ekip Otosu ile geziyor ve vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları isteniyor.

Çaykara Belediyesi tarafından gün boyunca gerçekleştirilen Anonslar ile vatandaşların zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları isteniyor.

Çaykara Belediyesi tarafından gün boyunca;

?Değerli Hemşerilerimiz?Evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir.Lütfen zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım.Ayrıca yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın talepleri ihtiyaçları dahilinde kaymakamlık,belediye,jandarma ve emniyet ekiplerince karşılanacaktır?

Anonsları  gerçekleştiriliyor./resimler/2020-3/24/1043440396560.jpg65 Yaş üstü olup sokağa çıkan vatandaşlar ise görevliler tarafından uyarılarak evlerine gitmeleri konusunda ikna edildi.

İHTİYAÇLARINIZI BİZ GETİRELİM

Trabzon Valiliği bünyesinde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan ?Vefa Sosyal Destek Grubu? vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet veriyor

Vatandaşların Sağlık ve Eczane için 112,Diğer ihtiyaçlar için ise 155 ve 156 Numaralı telefonları aramaları durumunda ihtiyaçları Emniyet,Jandarma ve Belediye ekipleri tarafından kapılarına getiriliyor.

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

Çaykara Belediye Ekipleri Korona Virüs Salgınını önlemeye yönelik olarak İlçenin değişik noktalarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından yönetilen dezenfekte çalışmaları büyük bir itina ile gerçekleştiriliyor.

Çaykara Belediyesi Ekipleri hem İlçe merkezinde hem de mahallelerde bir yandan dezenfekte çalışması yaparken bir yandan da cadde ve sokaklar deterjanlı su ile yıkanıyor.

BAŞKAN TOK ?HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ

Çaykara Belediyesi olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile tam bir koordine içerisinde Tüm insanlık alemini tehdit etme noktasına gelen Korona Virüsü ile mücadele etme anlamında yoğun bir mücadele içinde olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Hanefi Tok Belediye Ekipleri tarafından hem dezenfekte hem de sokak ve caddelerin deterjanlı su ile yıkanması anlamında mesai kavramı tanımadan yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

/resimler/2020-3/24/1421487058727.jpgÜlke olarak çok güçlü bir Ülke olduğumuzu,Devletimizin tüm olanakları ile Seferber olduğunu ifade eden Başkan Hanefi Tok Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını ve yapılan uyarılara uyarak sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamalarını istedi.

65 Yaş üstündeki vatandaşlarımızın virüsten daha çabuk etkilendiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok vatandaşlarımızın evlerden çıkmamalarını ihtiyaçlarını 155 ve 156 numaralı telefonlara bildirmelerini Trabzon Valiliği tarafından oluşturulan ?Vefa Sosyal Destek Grubu?  tarafından vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama anlamında Çaykara Belediyesi,Jandarma ve  İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanacağını sözlerine ekledi./resimler/2020-3/24/1419344868527.jpg



İlginizi Çekebilir