Çaykara´da Küçük Satranç Şampiyonları Belli Oldu

Çaykara´da Küçük Satranç Şampiyonları Belli Oldu

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile İlkokul Öğrencileri arasında düzenlenen Satranç Turnuvası sona erdi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile İlkokul Öğrencileri arasında düzenlenen Satranç Turnuvası sona erdi.

İlkokul Öğrencilerimizin büyük bir ilgi gösterdikleri ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Masa Tenisi A ve B kategorisi olmak üzere toplam 2 kategoride gerçekleştirildi./resimler/2019-3/15/1428276529305.jpgKATEGORİSİNDE 31 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Turnuvada A Kategorisinde İlçemizdeki değişik okullardan toplam 31 Öğrencimiz katıldı.Grup Halinde eleminasyon usulü ile oynanan müsabakalarda rakiplerini eleyen öğrenciler Önce İkinci tura ardından çeyrek final,yarı final ve finale yükseldiler

B KATEGORİSİNDE 20 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Turnuvada B Kategorisinde İlçemizdeki değişik okullardan toplam 20 Öğrencimiz katıldı.Grup Halinde eleminasyon usulü ile oynanan müsabakalarda rakiplerini eleyen öğrenciler Önce İkinci tura ardından çeyrek final,yarı final ve finale yükseldiler

A KATEGORİSİ ŞAMPİYONU-AHMET MUTLU

Turnuvada A Kategorisi Müsabakalarında İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerimizden Ahmet Mutlu Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlamayı başardı./resimler/2019-3/15/1428471373308.jpgTurnuvada Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu  İlkokulundan Buğra Ağırman Turnuva İkinciliğini elde ederken Üçüncülüğü ise Yine Hüseyin Vehbi Fettahoğlu  İlkokulundan Emir Akyüz elde etti.

İlçemiz Uzungöl Şehit Mehmet Aygün  İlkokulundan Dursun Ali Ayazcı  Turnuvada dördüncülüğü elde ederken Zeki Bilge İlkokulundan Dağlar Ersoy ise beşinci olarak son ödülün sahibi oldu.

B KATEGORİSİ ŞAMPİYONU ?BERAT GERGİN

Turnuvada B Kategorisi Müsabakalarında İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerimizden Berat Gergin Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlamayı başardı

Turnuvada yine İlçemiz Zeki Bilge İlkokulundan Meryem Sena Yılmaz Turnuva İkinciliğini elde ederken Üçüncülüğü ise Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulundan Ebubekir Manap elde etti.

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulundan Fatma Hiranur Yılmaz Turnuvada dördüncülüğü elde ederken Yine Zeki Bilge İlkokulundan Muhammet Emin Saylan ise beşinci olarak son ödülün sahibi oldu.

KUPA VE MADALYALAR KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında  oynanan Yarı Final ve Final müsabakalarında öğrencilerimizin heyecanlarını paylaştılar.

Birbirinden çekişmeli müsabakaları izleyen Kaymakam Salih Çiğdem zaman zaman da öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarına ortak olarak hem öğrencilere oyun konusunda yardımcı oldu hem de öğrenciler ile oyun oynayarak heyecanlarını paylaştı.

Final Müsabakalarının ardından ise Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından verildi.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çaykara İlçemizin sadece Akademik Başarı anlamında değil aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinlikler ile Sportif Müsabakalar anlamında da farklı ve özel bir İlçe olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Öğrencilerimizin Topluma faydalı sağlıklı bireyler olarak yetişebilmeleri için bu tür etkinlik ve organizasyonların son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

18 Mart Tarihinin Milletimiz için çok farklı ve Özel bir tarih olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem böylesine özel bir tarihte İlkokulu öğrencilerimiz arasında gerçekleştirilen Satranç Turnuvasının çok daha farklı bir anlam kazandığını sözlerine ekledi.

Yarışma boyunca öğrencilerimizin bu tatlı ve sımsıcak heyecanlarını paylaşmak için öğrencilerimiz ile birlikte olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Organizasyonu gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katılım sağlayan tüm okullarımızın yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir