Çaykara´da Kutlu Doğum Yarışması

Çaykara´da Kutlu Doğum Yarışması

Kutlu Doğum Haftası Münasebeti İle Çaykara Müftülüğü ve de Türkiye Diyanet Vakfı Çaykara Şubesi Tarafından Ortak Olarak Düzenlenen Yarışmaların Sonuçları Belli Oldu.

ÇAYKARA´DA KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANIYOR

Çaykara Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çaykara Şubesi tarafından 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçemizde bulunan Kur´an kursları arası 40 Ayet ve Meali Ezberleme yarışması, Liseler arası Hz. Peygamber ve Güven Toplumunun İnşası konulu kompozisyon yarışması ve Ortaokullar arası Hz. Peygamber ve Güven Toplumunun İnşası konulu kompozisyon yarışması düzenlendi./resimler/2017-4/19/0928357831478.jpg HAFIZLARDA 40AYET VE MEALİ EZBERLEME YARIŞMASI

Kur´an Kursları Hafız Erkek Öğrenciler arası 40 Ayet ve Meali Ezberleme yarışmasında Uzungöl Merkez Kur´an Kursu Öğrencileri ilk üç sırayı paylaştılar.Sonuçlar şu şekilde oluştu:

Birinci Uzungöl Mahallesi Erkek Kur´an Kursu Öğrencilerinden Mustafa KAYA, İkinci Uzungöl Mahallesi Erkek Kuran Kursu Öğrencilerinden Ali ÖZTÜRK, Üçüncü Uzungöl Mahallesi Erkek Kur´an Kursu Öğrencilerinden Ferhat ALAMANOĞLU

ERKEK ÖĞRENCİLERDE ÖDÜLLER PAYLAŞILDI

Kur´an Kursları Yüzüne Erkek Öğrenciler arası 40 Ayet ve Meali Ezberleme yarışmasında ilk iki sırada Uzungöl Merkez Kur´an Kursu yer alırken üçüncü sırada ise Yeşilalan Baltacılı Mahallesi Hacı Ferşat Efendi Erkek Kur´an Kursu yer buldu. Dereceye giren Öğrencilerimi,z şu şekilde:/resimler/2017-4/19/0929287519955.jpgBirinci Uzungöl Mahallesi Erkek Kur´an Kursu Öğrencilerinden Mustafa BORA, İkinci Uzungöl Mahallesi Erkek Kuran Kursu Öğrencilerinden Ahmet GÜNDOĞDU,

Üçüncü Yeşilalan-Baltacılı Mahalleleri Hacı Ferşat Efendi Erkek Kur´an Kursu Öğrencilerinden Hamza ÖKMEN

HAFIZ KIZLARDA MERKEZ VE ULUCAMİ

Kur´an Kursları Hafız Kız Öğrenciler arası 40 Ayet ve Meali Ezberleme yarışmasında dereceye giren kız öğrencilerimiz şu şekilde:

 Birinci Merkez Kur´an Kursu öğrencilerinden Hüdanur YAZICI,

 İkinci Merkez Kur´an Kursu Öğrencilerinden Gülname KÜÇÜK

Üçünçü Ulucami Mahallesi Kur´an Kursu Öğrencilerinden Ayşe ŞAHİN

 

YÜZÜNE KUR´AN OKUMA KIZ ÖĞRENCİLERDE ÖDÜLLER PAYLAŞILDI

Kur´an Kursları Yüzüne Kız Öğrenciler arası 40 Ayet ve Meali Ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ise şu şekilde sıralandılar.

 Birinci Merkez Kur´an Kursu öğrencilerinden Afranaz BAYBURT,

İkinci Ulucami Mahallesi Kur´an Kursu Öğrencilerinden Rukiye ATAY,

Üçünçü Uzungöl Mahallesi Kız Kur´an Kursu Öğrencilerinden Zehra ONAT

LİSELERDE 3 OKUL DA ÖDÜL KAZANDI

Liseler arası Hz. Peygamber ve Güven Toplumunun İnşası konulu kompozisyon yarışmasında Çaykara İlçe Merkezimizde yer alan 3 Lisemiz de ödül kazandı. Dereceye giren Öğrencilerimiz ve okulları:

1. Çaykara Çok Proğramlı Anadolu Lisesi 12/A Sınıfı Öğrencilerinden Fatma DEMİRHAN,

2. Çaykara Şehit Ahmet ÇAMUR Anadolu İmam Hatip Lisesi 12/A Sınıfı Öğrencilerinden Yeldanur YILMAZ,

 3.Çaykara Anadolu Lisesinden Sinem MUTLU

ORTAOKULLARDA İMAM HATİP ZİRVEDE

Ortaokullar arası Hz. Peygamber ve Güven Toplumunun İnşası konulu kompozisyon yarışmasında ise Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Kısmı üç ödülün de sahibi oldu.Dereceye giren öğrencilerimiz ise şu şekilde sıralandılar:

 1. Çaykara Şehit Ahmet ÇAMUR Anadolu İmam Hatip Lisesi 7/C sınıfı öğrencilerinden Hanife GÖNAN,

 2. Çaykara Şehit Ahmet ÇAMUR Anadolu İmam Hatip Lisesi 7/A sınıfı öğrencisi Ayşenur ERDOĞAN,

3. Çaykara Şehit Ahmet ÇAMUR Anadolu İmam Hatip Lisesi 7/C sınıfı öğrencilerinden Aysun GÜN

ÖDÜLLER 18 NİSAN SALI GÜNÜ VERİLİYOR

Yarışmalarda Dereceye Giren öğrencilerimize Çaykara Müftülüğü tarafından çeşitli ödüller veriliyor.Yarışmada verilecek ödüller:

Birincilere:Gram Altın

İkincilere:0.65 Gram Altın

Üçüncülere:0.50 Gram Altın

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize 18 Nisan Salı Günü Saat 14.00´da Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenecek olan Konferans Programında ödülleri verilecek.

Ayrıca aynı Programda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt Hocamız Tarafından ?Hz Peygamber ve Güven Toplumu? konulu bir konferans da gerçekleştirilecek.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek Program:

1-Kur´an-ı Kerim Tilaveti

2-Açılış Konuşması

3-Sinevizyon Gösterisi

4-Konferans-Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından Hz Peygamber ve Güven Toplumu Konulu Konferans

5-Ödül Töreni

6-Kapanış

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir