Çaykara´da Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Çaykara´da Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Kütüphaneler Haftası Çaykara İlçemizde Kutlanıyor

Kütüphaneler Haftası Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.İlçemizde bulunan Okullar Kütüphaneler Haftası ile ilgili etkinlikleri kendi okullarında gerçekleştirdiler ve bir hafta boyunca Kütüphaneler Haftası ile ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

İlçemiz Fatma Bilge Anaokulu,Zeki Bilge İlkokulu ve Ortaokulu tarafından ise Kütüphaneler Haftası  dolayısı ile ortak bir program hazırlandı. Kütüphaneler Haftası programına Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Garnizon Komutanı  Yüzbaşı Aybars Hayta ,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Müftüsü Abdurrahman Koç,Daire Amirleri ile Öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

AÇILIŞ KONUŞMASI ŞEYMA KOÇAK´TAN

Kütüphaneler Haftası Açılış Konuşması Zeki Bilge İlkokulu 4/A Sınıfı Öğrencilerinden Şeyma Koçak tarafından gerçekleştirildi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞİİRLER

Zeki Bilge İlkokulu 3-C Sınıfı Öğrencilerinden Ebru Güvercin ?Eski Bir Kütüphane İsimli Şiiri,ni seslendirdi

Zeki Bilge İlkokulu 1-A Sınıfı Öğrencilerinden Azra Hilal Koçak ?Kütüphanem? İsimli Şiirini büyük bir başarı ile okurken misafirlerden çok büyük bir alkış almayı başardı./resimler/2019-4/2/1524270960379.jpgZeki Bilge İlkokulu 2-B sınıfı Öğrencilerinden Ecrin Coşkun Kitap İsimli Şiirini başarı ile seslendirdi.

Rüveyda Gönan tarafından okunan ?Kütüpohanelerde Nelere Dikkat Etmeliyiz? Konulu konuşma büyük bir dikkat ile dinlendi.

Zeki Bilge İlkokulu 3/A Sınıfı Öğrencilerinden Soner Can Sarı tarafından okunan ?Kitap Sevgisi? isimli şiir beğeni ile dinlendi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem



İlginizi Çekebilir