Çaykara´da Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu.

Çaykara´da Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu.

Dernekpazarı,Of ve Çaykara İlçelerinin En İyi Masa Tenisi Şampiyonları Çaykara İlçemizde Yarıştılar

KAYMAKAMLIK TURNUVASI BÜYÜLEDİ

Çaykara Kaymakamlığı tarafından planlanan ve de Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu tarafından düzenlenen Masa Tenisi yarışmaları adeta nefesleri kesti.

19-20 Nisan Tarihlerinde Zeki Bilge İlkokulunda düzenlenen Masa Tenisi Yarışmalarına 32 sporcu katıldı.Of,Dernekpazarı ve de Çaykara İlçemizin en iyi Masa Tenisi yarışmacılarının katıldıkları turnuva nefes kesen müsabakalara ev sahipliği yaptı./resimler/2017-4/21/1147452412568.jpgNefeslerin tutulduğu turnuvada  yarışmaya katılan sporcular önce grup aşamasında birbirleri ile karşılaştılar.Gruplarda başarılı olan Yarışmacılar bu defa önce son 16,sonra son 8 sonra da son 4 turunda birbirleri ile eşleştiler.Final Müsabakası Muharrem  Uzun ile Zihni Boz arasında oynanırken Üçüncülük maçında ise Ömer Avcı ile Celalettin Akçadoğan karşı karşıya geldiler.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI FİNAL MÜSABAKALARINDA

20 Nisan 2017 Perşembe Günü oynanan Final Müsabakalarını Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan da izledi.

ÖMER AVCI ÜÇÜNCÜ

Zevkli ve de çekişmeli geçen üçüncülük müsabakasında Ömer Avcı Celalettin Akçadoğan´ı 3-2 yenerek turnuvada üçüncü olmayı başardı.

ŞAMPİYONLUK UZUN´UN

Final Müsabakasında ise Muharrem Uzun Zihni Boz´u 3-0 yenerek turnuvanın Şampiyonu olmayı başardı.

DERECELER

Turnuva Şampiyonu:Muharrem Uzun

Turnuva İkincisi:Zihni Boz

Turnuva Üçüncüsü:Ömer Avcı

Turnuva Dördüncüsü:Celalettin Akçadoğan

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN GÖSTERİ MAÇI

Turnuvanın sona ermesinin ardından Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok arasında bir gösteri maçı oynandı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI KAYMAKAM AYRANCI´DAN

Turnuva sonunda ödül töreni gerçekleştirildi.Turnuvada Şampiyon olan Muharrem Uzun´a Kupası ve Madalyası Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Tarafından takdim edildi.

ZİHNİ BOZ´A KUPASI BELEDİYE BAŞKANINDAN

Turnuvada iki,nci olan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz´a kupası ve Madalyası Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI MÜFTÜ BAYCAN´DAN

Turnuvayı üçüncü tamamlayan Ömer Avcı´ya kupa ve madalyası Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından takdim edildi.

GÖNAN-KAYMAKLAM BEY´E TEŞEKKÜR

Zeki Bilge İlkokulu-Ortaokulu olarak Düzenledikleri Masa Tenisi Turnuvasına hem Çaykara İlçemizden hem de Of ve Dernekpazarı İlçelerinden yoğun bir katılımın olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Üç İlçenin en iyi masa tenisçilerini Çaykara İlçemizde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti./resimler/2017-4/21/1148105225645.jpgHer zaman ve de her etkinlikte olduğu gibi Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın yine yanlarında olduğunu ve de bu turnuvanın Kaymakam Bey´in talimatları ile Çaykara Kaymakamlığı tarafından düzenlendiğini sözlerine ekleyen Müdür İzzet Gönan turnuvada inanılmaz bir heyecan fırtınası yaşandığını ve de 2 gün boyunca birbirinden çekişmeli müsabakaların oynandığını sözlerine ekledi.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA HER ALANDA LİDER

Çaykara İlçemizde böylesine anlamlı ve de güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ve de gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı hem Turnuvanın Organizasyonunu üstlenen Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına hem de Turnuvaya katılan tüm sporculara Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

Çaykara İlçemizde her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel anlamda da çok önemli organizasyonların gerçekleştirildiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı düzenlenen bu organizasyonlar ile hem insanlar arasındaki ilişkilerin pekiştirildiğini hem de Çaykara İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi sözlerine ekledi./resimler/2017-4/21/1148281944696.jpgÇaykara Kaymakamlığı olarak Sporun her dalını hem Çaykara İlçemize hem de Öğrencilerimize sevdirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı Masa Tenisi turnuvasının da bu etkinliklerden sadece bir tanesi olduğunu ve de bu örnek turnuvaların Çaykara İlçemizde bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir