Çaykara´da Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

Çaykara´da Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Sona erdi

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kamu Görevlileri arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salkonunda gerçekleştirilen Turnuvaya Çaykara İlçemizin değişik kurumlarında çalışan 30 kişi katıldı.

Eleminasyon Usulü ile Turnuvada rakiplerini eleyen yarışmacılar bir üst tura yükseldi.Büyük bir  çekişme ve heyecanın yaşandığı Turnuvada özellikle Çeyrek Final,Yarı Final ve Final Maçları adeta nefes kesti.

Final Müsabakasından önce oynanan Üçüncülük Müsabakasında rakibini 3-1 mağlup eden Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz Turnuvada Üçüncü olmayı başardı.

/resimler/2016-11/24/1123225086406.jpgFinal Müsabakasında Nam-ı Değer Boğaz Tenis Şampiyonu Hafız Mehmet Okutan Hoca´yı zevkli ve çekişmeli geçen bir maçın ardından 3-2 Mağlup eden Tamer Muhçu İlçe Şampiyonu olmayı başardı.

Turnuva ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz Turnuvaya gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Sportif Faaliyetlere Okul olarak büyük önem verdiklerini ifade Eden Müdür Yardımcısı Zihni Boz en yakın zamanda Turnuvayı geniş kapsamda ve de çok daha yüksek bir katılım ile düzenlemeyi hedeflediklerini ifade etti.Tüm Kamu Kurumlarında çalışan personel ve de sivil halkı turnuvalarına katılmaya davet eden Müdür Yardımcısı Zihni Boz ilk turnuvada olduğu gibi yeni turnuvaya da büyük ilgi beklediklerini sözlerine ekledi./resimler/2016-11/24/1125353995285.jpgGençleri kahve köşlelerinden uzaklaştırarak sportif ve sosyal faaliyetlere yöneltmeyi hedeflediklerini ifade eden Müdür Yardımcısı Zihni Boz bu turnuva ve de buna benzer düzenleyecekleri çeşitli dallardaki turnuvalar ile gençlerin de sosyal aktivitelere katılımlarının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem 



İlginizi Çekebilir