Çaykara´da Minik Kalplerden Kocaman Bir Gösteri

Çaykara´da Minik Kalplerden Kocaman Bir Gösteri

Çaykara Merkez Fatma Bilge Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan Yıl Sonu Gösterisi 13 Haziran 2019 Perşembe Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

ÇAYKARA´DA MİNİK KALPLERDEN KOCAMAN BİR GÖSTERİ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının son haftasında okullarımızın Yıl Sonu Etkinlikleri büyük bir hız ile devam ediyor.

Çaykara Merkez Fatma Bilge Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan Yıl Sonu Gösterisi  13 Haziran 2019 Perşembe Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Geleceğin Büyükleri Minik Yıldızların Kocaman yürekleri ile hazırlamış oldukları muhteşem gösteri salonda bulunan herkesi büyüledi./resimler/2019-6/13/1403294299838.jpgÇaykara Fatma Bilge Anaokulu Yıl Sonu Gösteri Programında Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Numan Tuncer ile kalabalık bir veli topluluğu katıldı.

Özellikle Ana Okulu Öğrencilerinin yoğun bir İlgi gösterdikleri Yıl Sonu Etkinliğinde anne babalar ellerinde cep telefonları ile çocuklarının hayattaki en önemli günlerinden bir tanesini kalıcı hale getirdiler.

YIL SONU KONUŞMASI ÖĞRETMEN ARZU TURAN´DAN

Fatma Bilge Anaokulu tarafından gerçekleştirilen Yıl Sonu Etkinliği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından  Programın Açılış Konuşması Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Arzu Turan tarafından gerçekleştirildi.

NEŞELİ  TOSBİKLERDEN SEVGİ ÇİÇEKLERİ

Fatma Bilge Ana Sınıfı Öğretmenlerinden Arzu Turan  Yönetimindeki  Neşeli Tosbikler Sınıfı Sevgi Çiçekleri isimli Gösterileri ile izleyicilerin karşısına çıktılar,/resimler/2019-6/13/1405569615212.jpgKocaman Yürekleri ile Muhteşem bir gösteriye imza atmayı başaran Neşeli Tosbikler Sınıfı sahneyi alkış yağmuru ile terk ettiler.

İNCİ TANELERİNDEN ÖRDEK DANSI

Fatma Bilge Anasınıfı Öğretmenlerinden Songül Var Yönetimindeki İnci Taneleri Sınıfı Ördek Dansı İsimli Gösterileri için sahneye çıktılar./resimler/2019-6/13/1406570710118.jpgİsimleri gibi birer İnci Tanesi gibi sahneye dizilen öğrencilerimiz sahne performansları ve mükemmel gösterileri ile büyük bir beğeni ve kocaman alkışlar ile gösterilerini tamamladılar.

DEĞERLER EĞİTİMİ SINIFINDAN EKMEK RONDU GÖSTERİSİ

Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Esma Can Öğretmenimi,zin Yönetimindeki Değerler Eğitimi Sınıfı hazırladıkları Ekmek Rondu Gösterisi ile sahne aldılar.

/resimler/2019-6/13/1407524148781.jpg

Günlük yaşantımızda soframızın en önemli yiyeceklerinden ekmeği,n soframıza geliş öyküsünün anlatıldığı Ekmek Rondu Davetliler tarafından çok beğenildi ve de ayakta alkışlandı.

KELEBEKLER SINIFI ŞİMDİ ARI OLDU

Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Merve Çakmak Yönetimindeki Kelebekler Sınıfı Ar ı Rondu isimli gösterileri ile izleyicilerin karşısına çıktılar.

/resimler/2019-6/13/1408532118618.jpg

Çalışkanlıkları ve mükemmel sahne performansları ile sahnede adeta çalışkan birer Arı gibi muhteşem bir performans ortaya koyan Kelebekler Sınıfı  sahnede adeta birer kelebek gibi uçarak mükemmel gösterilerini alkış yağmuru eşliğinde tamamladılar.

NEŞELİ TOSBİKLERDEN MUHTEŞEM BİR SKEÇ

Öğretmen Arkadaşımız Arzu Turan Yönetimindeki Neşeli Tosbikler Sınıfı hazırladıkları muhteşem bir skeç çalışması ile sahneye çıktı.

/resimler/2019-6/13/1410388370723.jpg

Küçük Balıkların Ahtapot ile olan mücadelelerinin anlatıldığı Minik Öyküde Ahtapot´tan Korkan Küçük Balıkların Bilge Balığın tavsiyesi ile bir araya gelerek Ahtapotu korkuttukları bu tatlı öykü davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

MİNİK KALPLERDEN HAYAT BAYRAM OLSA GÖSTERİSİ

Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Gülsüm Karagül Yönetimindeki Minik Kalpler Sınıfı Hayat Bayram Olsa adlı gösterileri ile sahneye çıktılar.

/resimler/2019-6/13/1411331028084.jpg

Hepimizin çok sevdiği,dilimizden düşürmediği o güzel şarkı Hayat Bayram Olsa Minik Yüreklerimizin mükemmel sahne performansları ile daha da bir güzel hale geldi ve de Minik Yüreklerimiz sahne performansları ile sahnede adeta Kelebekler gibi uçtu.

DRAMA EĞİTİMİ SINIFINDAN TEMİZ DENİZ CANLANDIRMASI

Drama Eğitimi Sınıfı tarafından Hazırlanan Temiz Deniz Etkinliği davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

NEŞELİ TOSBİKLERDEN ELMA KURDU GÖSTERİSİ

Öğretmen Arkadaşımız Arzu Turan Yönetimindeki Neşeli Tosbikler Sınıfı Elma Kurdu isimli gösterileri ile üçüncü defa sahne aldılar

Daha önceki gösterilerinde olduğu gibi bu gösterilerinde de muhteşem bir sahne performansı ortaya koyan Minik Yüreklerimiz alkışlar eşliğinde sahneyi terk ettiler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir