Çaykara´da Muhtarlar Günü Kutlandı

Çaykara´da Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Çaykara İlçemizde Düzenlenen Çeşitli Etkinlikler İle Kutlandı.

19 Ekim ?Muhtarlar Günü? Çaykara İlçemizde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.Muhtarlar Günü ile ilgili ilk tören Çaykara Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi./resimler/2017-10/19/1343478484884.jpgHükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Törene Kaymakam İhsan Ayrancı,Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara İlçe Emniyet Amiri,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Muhammet  Alver,İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan,Daire Amirleri ve Çaykara İlçemizde Görev Yapan Muhtarlar katıldı.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Hükümet Konağı önündeki Tören Çelenk Sunma Töreni ile başladı.Muhtarlar adına Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çambaşı Muhtarı Nihat Kaplan ile Köseli Muhtarı Hüseyin Dilmaç tarafından Atatürk Büstüne çelenk sunuldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Kaplan tarafından günün önemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirildi.

KAPLAN-SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu sene üçüncüsünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Kaplan Muhtarlar Günü´nün 2015 Yılından bu yana kutlandığını ve de kendileri için çok önemli olan bu özel günü Muhtarlarımıza 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak hediye eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Muhtarların Demokrasinin temel yapı taşı olduğunu,Devlet ile Millet arasında bir Köprü görevini yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Nihat Kaplan sel,yangın ya da her hangi bir doğal afet durumunda da gerekli iletişim ve yardımın muhtarlar tarafından organize edildiğini sözlerine ekledi. Ülkemizde 50373 Muhtarımızın insanlarımıza hizmet taşımaya çalıştığını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Kaplan Muhtarlığın 1829 yılından beri insanlarımıza hizmet taşımaya çalıştığını ve de bu yıl bu kutsal görevin 188. Yılını yaşamanın haklı gururunu taşıdıklarını sözlerine ekledi./resimler/2017-10/19/1344285985587.jpgKAYMAKAMLIK TOPLANTI SALONUNDA SOHBET

Kaymakamlık önünde gerçekleştirilen Resmi Törenin ardından Kaymakam İhsan Ayrancı Başkanlığında Çaykara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda hem kutlama hem de bir sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

KAYMAKAM AYRANCI-MUHTARLARIMIZ İLE ÇOK UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Şirin İlçemiz Çaykara´da göreve başladığı ilk günden bu yana Muhtarlarımız ile mükemmel bir ekip olduklarını ve de tüm muhtarlarımız ile büyük bir uyum içerisinde görev yaptıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Ülkemizde görev yapan Tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü en içten dilekleri ile kutladıklarını ifade ettiler.

Muhtarlarımızın Halkımızın Devlete açılan birer penceresi olduklarını bu anlamda da kendileri için çok önemli olduklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı insanlarımıza hizmet taşıma noktasında en büyük yardımcılarının muhtarlarımız olduklarını ve de muhtarlarımızın yol göstermesi ile insanlarımıza hizmet taşıdıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-MUHTARLARIMIZ  BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR

Çaykara İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın çalışkan,üretken ve de insanlarımıza hizmet taşıma noktasında gönüllü birer hizmet dostu olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ülkemizde bulunan Tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muıhtarlar gününü kutladığını ifade etti.

Muhtarlarımızın toplumumuz açısından ne kadar büyük öneme sahip olduklarının en önemli göstergesinin Sayın Cumhurbaşkanımız olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın belirli periyotlar ile muhtarlarımızı köşklerine davet ederek hem mi,safir ettiğini hem de sorunlarını dinleyerek insanlarımıza hizmet taşıdığını sözlerine ekledi.

Muhtarlarımız ile birlikte büyük bir şevk ve de heyecan içerisinde insanlarımıza hizmet taşımaya çalıştıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da insanlarımıza hizmet taşıma sevdası yolunda muhtarlarımız i,le birlikte hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

GÜNCEL KONULAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda daha sonra Çaykara İlçemiz ile ilgili güncel konular ile alakalı olarak Kaymakam İhsan Ayrancı,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve de İlçemizde görev yapan muhtarlarımız arasında fikir alış verişinin yapıldığı bir sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

Fotoğraflar: Berat Tosun



İlginizi Çekebilir