Çaykara´da Muhteşem Futbol Turnuvası

Çaykara´da Muhteşem Futbol Turnuvası

Çaykara´da bulunan Ortaokulların 8.Sınıfları arasında Futbol Müsabakaları düzenlendi.

Yoğun bir tempoda TEOG Sınavlarına hazırlanan Çaykara İlçemizde TEOG Sınavlarının sona ermesinin ardından ise Okullar arasında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Hem Öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak hem de Sosyal ve Kültürel anlamda kendilerini geliştirmelerinin amaçlandığı etkinliklerden bir yenisi da geçtiğimiz hafta başladı Çaykara İlçemizde.

İlçede bulunan Ortaokulların 8.Sınıfları arasında Futbol Müsabakaları düzenlendi.6 Okulun başvuru yaptığı Grup Müsabakalarında Takımlar üçerli iki ayrı gruba ayrıldı. Bordo Grupta Çaykara Şehit Ahmmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Kısmı, Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu ve Karaçam Ortaokulu Yer aldı. Mavi Grupta ise Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu, Köknar Ortaokulu ve Uzungöl Ortaokulu yer aldı./resimler/2016-5/29/2227158137357.jpgÇaykara İlçe Stadyumunda oynanan müsabakalarda gruplarda ilk maçlar tamamlandı. Bordo Grupta Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu 5-2 yenmeyi başarırken, Yine Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Karaçam Ortaokulunu 9-0 yenerek grupta puanını 6 yaptı ve grup birincisi olarak yarı finale çıkmayı başardı.

Mavi Grupta ise Zeki Bilge Ortaokulu ilk maçında rakibi sahaya çıkamadığı için Köknar Ortaokulunu 3-0 Hükmen yenerken bir gün sonra ise Uzungöl Ortaokulunu 7-0 yenerek ikide iki yaptı ve yarı final biletini kaptı.

Turnuvada önümüzdeki hafta önce ikinci hafta heyecanı ardından ise4 yarı final ve final heyecanı yaşanacak. Bordo Grupta 30 Mart Pazartesi Günü Grubun iki iddialı ekibi Taşkıran ve Karaçam karşılaşacak. Kazananın yarı final bileti alacağı kaybedenin ise turnuvadan eleneceği maçın sonucu şimdiden heyecanla beklenmeye başladı.

31 Mayıs Salı Günü yarı Final,1 Haziran Çarşamba Günü ise Final Müsabakalarının oynanacağı turnuvada Şampiyonun kim olacağı Tüm Okullar tarafından heyecanla bekleniyor.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir