Çaykara´da Noterin Tayini Çıktı

Çaykara´da Noterin Tayini Çıktı

Çaykara Noterimiz Cengiz Murat Akbulut Manisa İli Demirci İlçesine Tayininin Çıkması Sebebi İle İlçemizden Ayrıldı.

NOTER ÇAYKARA´YA VEDA ETTİ

Çaykara Noteri Cengiz Murat Akbulut tayinin çıkması sebebi ile 03 Mart 2017 tarihinde Çaykara İlçemize veda etti. 

13.02.2014 Tarihinde İlçemizde göreve başlayan ve de 2 yıl boyunca İlçemizde görev yapan Çaykara Noteri Cengiz Murat Akbulut Manisa İli Demirci İlçesi Noterliğine atanması sebebi ile İlçemizdeki görevinden ayrıldı.

CENGİZ MURAT AKBULUT KİMDİR?
1967 yılında Antalya Kumlucada doğdu. ilk ve orta liseyi kumlucada okudu. Üniversiteyi  Selçuk Üniversitesi  Hukuk fakültesinden 1990 yılında mezun oldu. 24 yıl kumluca ilçesinde serbest avukatlık yaptı. Çeşitli  sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik yaptı. Bir dönem Milletvekili adayı oldu. Çaykara Noterliği ilk görev yeri . Evli ve 2 çocuk babası. Karadeniz insanını ve yöresini bildiği için Çaykara`yı tercih etti.

HİÇ UNUTMAYACAĞIM.

Çaykara İlçemizde 2 yıl boyunca insanlarımıza Noter olarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çaykara Noterimiz Cengiz Murat Akbulut Karadeniz Bölgesine severek ve de isteyerek geldiğini Çaykara İlçemizde görev yaptığı 2 yıl boyunca da Çaykara insanımız ile ilgili hiçbir sorun yaşamadığını ifade etti.

Çaykara İlçemizden ayrıldığını ancak bu şirin ve güzel İlçenin bir ömür boyunca hep hafızasında kalacağını ifade eden Noter Cengiz Murat Akbulut ileride Çaykara İnsanımıza farklı görevlerde de hizmet vermek istediğini sözlerine ekledi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir