Çaykara´da Ödüller Sahiplerini Buldu

Çaykara´da Ödüller Sahiplerini Buldu

Çaykara Anadolu Lisesi Tarafından Hazırlanan Öğretmenim Okuyor Projesinde Dereceye Giren Öğretmenlere Ödülleri Verildi

Çaykara Anadolu Lisesi Proje Ofisi tarafından hazırlanan ?Öğretmenim Okuyor?  Projesi kapsamında 14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen sınavda dereceye giren öğretmenler için Uzungöl İnan Kardeşler Dursun Ali İnan Tesislerinde Ödül Töreni düzenlendi.

PROJEMİZİ ANIMSAYALIM

Çaykara Anadolu Lisesi Proje Ofisi Tarafından Hazırlanan ?Öğretmenim Okuyor? Projesi Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Başkanlığında Çaykara Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Dilek Özdemir,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fatih Yılmaz ve Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Türkçe Öğretmenimiz Kenan Çelik tarafından gerçekleştirilmişti./resimler/2017-5/24/1453226957787.jpgProjemize Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi ve de Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından destek verilirken Projemize en büyük Destek ise Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimimizden gelmişti.

ÖDÜL TÖRENİNDE PROTOKOLDEN YOĞUN  İLGİ

Ödül Törenine Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok,İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Çaykara´lı Hemşerimiz Ahmet Haşim Baltacı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli, Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,Okul Müdürleri,Yarışmada dereceye giren öğretmenler ve kalabalık bir öğretmen topluluğu katıldı.

DEMİRCİOĞLU-BU PROJE BİZE CESARET VERDİ

Öğretmenim Okuyor Projesi Sahibi Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Projelerine Destek Veren ve de Yarışmaya katılan tüm öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti./resimler/2017-5/24/1456092117320.jpgHazırlamış oldukları projelerine desteklerinden dolayı Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali´ye,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimimize ve de aylardır yoğun bir tempo içersinde proje için koşuşturan Proje Ofisinde görevli öğretmen arkadaşlarına teşekkür eden Demircioğlu ayrıca bu akşam aralarında bulunan İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımızı n kendilerini ve de projelerini onurlandırdıklarını ifade etti./resimler/2017-5/24/1454065552453.jpgÖğretmenlerimizin her yönü ile öğrencilerine örnek olması gerektiğini ifade eden Proje Sorumlusu Mustafa Demircioğlu önce öğretmenin okuyarak öğrencisine örnek olması gerektiğini sonrasında ise öğrencisinden kitap okumasını isteyebileceğini bu projeyi hazırlarken temel felsefelerinin Öğretmen Arkadaşlarımızın kitap okuyarak öğrencilerimize iyi bir rol model olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Projelerini gelecek senelerde geliştirerek farklı formatlar ile öğretmenlerimizin karşısına çıkmaya hazırlanacaklarını ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu Projelerinin bu noktaya ulaşmasında özellikle Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimimizin çok büyük katkılarının olduğunu bu anlamda kendilerine minnet duyduklarını ifade etti.

İLK ÖDÜL ŞAMPİYONA

Yarışma Birincisi olan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Tuğba Kırçiçek Organizasyon Komitesinden tek kişilik Balkan Gezisi Ödülünü kazandı.

Tuğba Kırçiçek´e Ödülünü Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı Takdim etti.

KIRÇİÇEK-ÖDÜLÜ HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Öğretmen olarak kitap okumayı çok sevdiğini ve de bu yarışmaya sadece okumayı çok sevdiği için katıldığını ifade eden Tuğba Kırçiçek Yarışmayı düzenleyen Çaykara Anadolu Lisesine teşekkür etti.

AYRANCI-ÖĞRETMEN ÖRNEK OLMALI

Öğretmenin her yönü ile çocuklarına örnek olması gerektiğini ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı okumayan bir öğretmenin öğrencisinden okumasını beklemenin yanlış olduğunu bu yüzden de Anadolu Lisemizin hazırlamış olduğu bu projeyi çok fazla önemsediklerini ifade etti./resimler/2017-5/24/1454596178459.jpgProjede emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Ayrancı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Çaykara Kaymakamlığı olarak bu projelere destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İKİNCİLİK ÖDÜLÜ NEŞE YAYLI´YA

Yarışmaya Yomra´dan katılan Yomra Merkez Ortaokulu Öğretmenlerinden Neşe Yaylı yarışmada ikinci olmayı başardı.Neşe Öğretmenimiz Organizasyon Komitesinden Grand Likya´da 2 kişilik 7 gece 8 gün tatil kazandı.

Neşe Öğretmenimize Ödülü İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız Çaykara´lı Hemşerimiz Ahmet Haşim  Baltacı tarafından Takdim Edildi.

YAYLI-PROJE ÇOK ETKİLEYİCİ

Öğretmenim okuyor projesinden çok etkilendiğini seçilen kitapların hepsinin çok etlkileyici ve sürükleyici olduğunu ve kitapları büyük bir keyif ile okuduğunu ifade eden Neşe Yaylı şimdi ise okumanın mükafatı olarak güzel bir tatili hak netmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

BALTACI-ÇAYKARA DEMEK EĞİTİM DEMEK

İstanbul´da bulunduğu her ortamda Çaykara Eğitim Modelini anlatmaya çalıştığını ifade eden Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı Çaykara İlçemizin Uyguladığı Eğitim Modelinin artık her yerde uygulanmaya çalışıoldığını bu anlamda Çaykara İlçemizin Model olarak benimsendiğini ifade etti.

Bu akşam bir tesadüf sonucu Uzungöl´de bulunduğunu ifade eden Baltacı ancak Çaykara Anadolu Lisemizin gerçekleştirdiği bu örnek proje ile tanışmasının kendisini çok fazla mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ ANADOLU LİSESİ´NE

Yarışmada Üçüncülük Ödülü Çaykara Anadolu Lisesi Öğretmenlerimizden Gülsüm Gökçe Altuntaş´ın oldu.Gülsüm Öğretmenimiz Organizasyon Komitesinden 7 gece 8 gün 2 kişilik Akdeniz Gezisi kazandı.

Gülsüm Gökçe Altuntaş´ın Ödülü Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

ALTUNTAŞ-ARKADAŞLARIMIN AZMİ BENİ CESARETLENDİRDİ

Proje Ofisinde yer alan Öğretmen arkadaşlarının yoğun tempolarını gördüğünü bu yoğun temponun kendisini de yarışma için motive ettiğini ifade eden Gülsüm Gökçe Altuntaş Proje Ofisine Desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA DEMEK BAŞARI DEMEK

Çaykara İlçemizde Başarının artık gelenek haline geldiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başta Proje Ofisi olmak üzere Çaykara Anadolu Lisesine ve de Yarışmaya katılan Tüm Öğretmenlerimize teşekkür etti.

DERYA AYDOĞMUŞ´A MANSİYON

Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Derya Aydoğmuş Yarışmada Dördüncülüğü elde ederek Mansiyon Ödülünü kazandı.Derya Öğretmenimiz Karadeniz Turizminin en önemli Merkezi Uzungöl´de İnan Kardeşler´de iki, kişi  iki gecelik tatil kazandı.

SAĞIR DA MANSİYON KAZANDI

Trabzon Yavuz Selim Anadolu Lisesi Öğretmenlerimizden Eyüp Sağır yarışmada beşinci olarak Mansiyon ödülü kazandı.Öğretmenimize Ödülü Çaykara İlçe Milli, Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali tarafından takdim edildi.Eyüp Öğretmöenimiz de Uzungöl İnan Kardeşler´de 2 kişilik 2 gece tatil kazandı

SAĞIR-ÖĞRETMEN OKUMALI

Öğretmenlerimizin en büyük eksiklerinden bir tanesinin kitap okumamak olduğunu oysa öğretmenin bolca kitap okuması gerektiğini ifade eden Öğretmen Eyüp Sağır Çaykara Anadolu Lisesi´nin düzenlediği bu örnek yarışmadan çok etkilendiğini ve de her öğretmenin bu yarışmaya katılmasını tavsiye ettiğini sözlerine ekledi.

ÇAMURALİ-ÇAYKARA´DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Çaykara İlçemizde örnek ve güzel çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çaykara İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  her zaman yanlarında olan Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a ve dfe Arnavutköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Haşim Baltacı´ya teşekkür etti.

ALTINCI ŞAZİYE YAMAÇ

Yarışmada Altıncılığı elde eden Trabzon Ortahisar Özdil Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenlerimizden Şaziye Yamaç yine Uzungöl İnan Kardeşler´de iki kişilik 2 gece tatil kazandı.

ÖZDEMİR-PROJEDEN BÜYÜK BİR KEYİF ALDIK

Proje kapsamında aylardır yoğun bir tempo içerinde çalıştıklarını ifade eden proje Koordinatörü Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Dilek ÖZDEMİR öğretmen arkadaşlarının projelerine göstermiş olduğu ilginin tüm yorgunluklarını unutturduğunu bu anlamda projelerine destek veren herkese çok teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi

ORGANİZASYON KOMİTESİNE PLAKET TAKDİMİ

Organasyon Komitesinde Yer Alan Çaykara Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Dilek Özdemir,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fatih Yılmaz ve Çaykara Zeki Bilge Türkçe Öğretmenimiz Kenan Çelik´e Okul İdaresi tarafından Plaket Takdimi gerçekleştirildi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir