Çaykara´da Öğretmenler Seminerde Buluştu

Çaykara´da Öğretmenler Seminerde Buluştu

Çaykara İlçesinde Görev yapan Öğretmenler Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Seminer Çalışmasında bir araya geldiler.

ÇAYKARA´DA ÖĞRETMENLER SEMİNERDE BULUŞTU

Çaykara İlçesinde Görev yapan Öğretmenler Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Seminer Çalışmasında bir araya geldiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ortaklığında yürütülen ?Değerli Öğretmenim Projesi? kapsamında, İlçemiz Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı Salonunda yaklaşık 150 öğretmene yönelik  ?Yönetişim Yetkinlikleri Eğitimi´´,?Öğretmenlikte Davranış Eğitimi? ve ?Öğrenci Koçluğu? semineri verildi.

/resimler/2019-11/22/1552581427989.jpg

Eğitmenliğini Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Teoman Hekimoğlu´nun yaptığı seminerlere ilgi bir hayli fazla oldu.

Değerli Öğretmenim Projesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 36 yıldır eğitim ve sağlık alanında faaliyet gösteren Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında 2015yılında imzalanan protokol gereği, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, ilimizdeki idareci ve öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim faaliyetlerini kapsamaktadır.

Anadolu sosyal yardımlaşma ve eğitim vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürütmüş olduğu "Değerli Öğretmenim projesi" kapsamında Doç. Dr. Teoman Hekimoğlu tarafından 22.11.2019 tarihinde Sosyal girişimcilik semineri ve aynı eğitmen tarafından yine aynı tarihte   Yönetişim Yetkinlikleri Gelişimi semineri verildi.

/resimler/2019-11/22/1554026429285.jpg

 İlçemiz  Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Seminer Organizasyonuna İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Okul Müdürleri ve kalabalık bir Öğretmen Grubu katıldı.

 1 gün süren ve katılımcılar tarafından ilgi ile takip edilen seminerlerde Öğretmenlikte Davranış Eğitimi,yönetim ve girişimcilik alanında birçok sorunlara değinildi.

/resimler/2019-11/22/1555230337099.jpg

ÇAMURALİ-HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 Verdiği destekten dolayı Doç.Dr. Teoman Hekimoğlu´na teşekkür plaketi takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ;? Bir  gün boyunca ilgi ile takip ettiğimiz ve son bulmasını istemediğimiz bu seminerlerin İnşallah devamının da yapılmasını hocamızdan rica ediyoruz. Etkin bir performans ile bizlere harika bir gün geçirten hocamıza teşekkürlerimi sunuyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.?  dedi



İlginizi Çekebilir