Çaykara´da otomobil uçuruma yuvarlandı

Çaykara´da otomobil uçuruma yuvarlandı

Çaykara yeşilalan yolu Kale Mevkii´nde otomobil uçuruma yuvarlandı.Sürücü Mahmut Yıldırım yaralandı

 

Çaykara-Yeşilalan yolu Kale mevkii´nde otomobil uçuruma yuvarlandı.Kazada otomobil sürücüsü Mahmut Yıldırım yaralı olarak kurtuldu.

Olay bu gün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Yeşilalan Mahallesinden Mahmut Yıldırım yeni yapılan Kale Mevkii´ndeki yoldan kendisine ait 61 EN 894 plakalı aracıyla Çaykara inerken Kale Mevkii´nde direksiyon hâkimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre uçuruma aracıyla yuvarlanan Yıldırım otomobilin bir ağaca çarptıktan sonra kapıdan dışarıya fırladı. Araç daha sonra 75 metre daha yuvarlanarak Baltacılı deresi üzerinde durdu./resimler/2016-2/14/1956567921649.jpgBaşından darbe alan ve yaralı şekilde kendi imkânlarıyla yola çıkan Mahmut Yıldırım Yaklaşık 300 metre Çaykara´ya doğru yürüdükten sonra Muammer Yılmaz´la karşılaştı. Kaza yaptığını söyleyen Mahmut Yıldırım, olay yerine çağrılan ambulansla Of devlet Hastanesine getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Numune ve Eğitim hastanesine sevk edildi. 

Alınan ilk bilgilere göre Mahmut Yıldırım´ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastanede müşaade altına alındığı bildirildi. Olay ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi

Fotoğraflar: Berat Tosun



İlginizi Çekebilir