Çaykara´da Sabahlatan Turnuva

Çaykara´da Sabahlatan Turnuva

Çaykara Kaymakamlığı Tarafından Gerçekleştirilen Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi İlçe Turnuvası 78 Sporcu ve de Muhteşem Bir Katılım ile 18 Aralık Akşamı Saat 17´de Başladı 19 Aralık Sabahı Saat 02´de Gerçekleştirilen Madalya Töreni İle Sona Erdi

Çaykara Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve de Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un hem katılımları hem de müsabakalara iştirakleri ile renklenen Çaykara Kaymakamlığı Masa Tenisi Turnuvası 18 Aralık 2017 Pazartesi akşamı oynanan müsabakalar ile tamamlandı./resimler/2017-12/19/1424156507904.jpgMüsabakalara Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile Daire Amirleri,Okul Müdürleri ve Sporcular katıldılar.

GECE 02´DE BİTTİ

Çaykara Hükümet Konağı 2. Katında gerçekleştirilen Çaykara Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi İlçe Birinciliği Müsabakaları ilginç bir öyküye de sahne oldu.

18 Aralık 2017 Günü Mesai saatinin bitmesinin ardından Saat 17.00´da başlayan müsabakalar yaklaşık olarak 9 saat sürdü./resimler/2017-12/19/1424593539962.jpgGrup Müsabakalarının ardından Çeyrek Final,Yarı Final ve Final Müsabakalarının oynandığı turnuva 19 Aralık 2017 Salı Günü Sabaha karşı saat 02´de sona erdi.

Belki de Türkiye´de ilk defa sabaha karşı saat 02´de Ödül Töreni düzenlendi.Ve de Kaymakamlık Kupasında Dereceye Giren Sporculara Kupa ve Madalyaları Takdim edildi.

2  KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çaykara Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi İlçe Turnuvası 2  ayrı kategoride gerçekleşti.

1-40 Yaş Altı Kategorisi

2-40 Yaş Üstü Kategorisi

KATILIMCI REKORU KIRILDI

Turnuvaya çok büyük bir ilgi gösterildi.Hem Çaykara İlçemizden hem de Trabzon ve diğer İlçelerden Turnuvaya gösterilen büyük ilgi Organizasyon Komitesini de son derece mutlu etti.

Organizasyona 40 Yaş Altı kategorisinde toplamda 48 Sporcu katılırken 40 yaş üstünde ise 28 Sporcu müsabakalara iştirak etti.Bu şekilde her iki kategoride Turnuvaya toplamda 76 Sporcu katılmış oldu.

/resimler/2017-12/19/1425387603253.jpgTrabzon İlimizde gerçekleştirilen İl Genelindeki turnuvalara bile bu kadar yoğun ilginin olmadığını ifade eden Turnuvaya katılan Sporcularımız Organizasyonu büyük bir başarı ile gerçekleştiren başta Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı´ya,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok´a ve de Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt´a organizasyona olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

HALK BÜYÜK BİR İLGİ GÖSTERDİ

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt´un yoğun çabaları sonucunda Turnuva Çaykara İlçemizdeki her kesime ulaştırıldı.Turnuva akşamı ise yüzlerce Çaykara´lı akın akın Hükümet konağına koştular.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı turnuvada insanlarımız adeta sabaha kadar uyumadı ve de turnuva heyecanını hep birlikte yaşadılar.

82 YAŞINDA TURNUVADA

Turnuvanın en renkli görüntülerinden bir tanesi de Çaykara İlçemizin İlim Alanındaki gurur Abidesi olan Emekli Profesör Orhan Bakkaloğlu tarafından gerçekleştirildi./resimler/2017-12/19/1426445573246.jpg82 Yaşındaki Profesörümüz ilerleyen yaşına rağmen tabiri caiz ise adeta gençlere taş çıkarttı.Turnuvada 3 maçını kazanmayı başaran Emekli Profesörümüz Orhan Bakkaloğlu gecenin en renkli ismi olmayı başardı.

Emekli Profesörümüz Orhan  Bakkaloğlu Turnuva sonunda Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı tarafından Turnuvanın en özel ödüllerinden bir tanesi olan ?Onur Madalyası? ile ödüllendirildi.

KUPA VE MADALYALAR  GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kaymakamlık Kupasında Kupa ve Madalyalar görsel efektleri ile adeta göz kamaştırıyor.Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı tarafından Ankara´da özel olarak yaptırılan kupa ve madalyalar turnuvayı çok daha renkli bir hale getirdi.

Ödül Töreni esnasında Kupa ve madalyaların güzellikleri ve tasarımları katılımcılar tarafından çok beğenildi ve de alkışlandı.

KAYMAKAM AYRANCI-KATILIM BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Çaykara İlçemizin her anlamda çok farklı ve de özel bir ilçe olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı İlçemizde gerçekleştirdikleri her etkinlik ve organizasyonlarda halkımızın hep yanlarında olduklarını,katılımları ile kendilerini mutlu ettiklerini bu durumun ise kendilerini yeni etkinlikler anlamında moral ve motivasyon anlamında cesaretlendirdiğini sözlerine ekledi./resimler/2017-12/19/1427173073983.jpgHer zaman ve de her etkinliklerinde yanlarında olan Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok ve de Ak Parti Çaykara İlçe Başkanımız Muhammet Selçuk´un bu turnuvada da yanlarında olmalarının büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı organizasyonu mükemmel bir şekilde gerçekleştiren Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt´a da Çaykara İlçemiz adına teşekkür etti.

Turnuvaya gösterilen yoğun ilgi ve muhteşem katılımın kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı İlçemizde bu tür turnuva ve de organizasyonların kış boyunca çeşitli organizasyonlar ile devam edeceğini ayrıca Şubat 2018´de Yeni bir Masa Tenisi Turnuvası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-ŞENLİK HAVASINDA BİR TURNUVA

Çaykara Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi Turnuvasının Turnuvanın ötesinde Şenlik havasın içerisinde gerçekleştiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçemize bu renkli turnuvayı yaşatan Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya ve de Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt´a Çaykara Halkı adına teşekkür etti./resimler/2017-12/19/1427414168085.jpgEtkinliklerin insanları birleştirdiklerini,bütünleştirdiklerini ve de ortak amaçlar etrafında bir araya getirdiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Turnuvaya gösterilen yoğun ilginin turnuvanın amacına ulaşmış olduğunun en güzel örneği olduğunu ifade etti.

TURNUVANIN ÖYKÜSÜ

40 YAŞ ALTI KATEGORİSİ

Bu kategoride 48 yarışmacı yer aldı.İlk tur tek eleme sistemi ile geçildi ve de yarışmacı sayısı 24´e düşürüldü.

Daha sonra ise ?Çift Eleminasyon Sistemi ile Turnuvaya devam edildi.

Bu Sistemde Yenilgisiz olarak Finale kalan Ahmet Bayraktar  birer yenilgisi olan İlyas Şahin,Bayram Albayrak,Adem Yavuz Sürmeneli ve Önder Avcıtürk´ün aralarında yaptıkları müsabakalar sonucunda finale kalan İlyas Şahin ile karşılaştı.

AHMET BAYRAKTAR ŞAMPİYON

Finalde Ahmet Bayraktar  İlyas Şahin Müsabakasını Ahmet Bayraktar 3-0 Kazandı ve de 40 Yaş Altı Müsabakalarını yenilgisiz olarak Şampiyon tamamlamayı başardı.

İLYAS ŞAHİN´E GÜMÜŞ MADALYA

Çeyrek Finalde Adem Yavuz Sürmeli´yi 3-2,Yarı Finalde Bayram Albayrak´ı 3-1 yenmeyi başaran İlyas Şahin ise Finalde Ahmet Bayraktar´a 3-0 kaybederek Turnuvada Gümüş Madalya kazandı.

BAYRAM ALBAYRAK ÜÇÜNCÜ,ADEM YAVUZ SÜRMENELİ DÖRDÜNCÜ

40 Yaş Altı Kategorisinde Bayram Ali Albayrak Üçüncü olarak Bronz Madalya kazanırken Adem Yavuz Sürmeneli ise Turnuvada Dördüncülük madalyasını kazanmayı başardı.

İşte 40 Yaş Altı  Dereceleri

1.Ahmet Bayraktar

2.İlyas Şahin

3.Bayram Ali albayrak

4.Yavuz Sürmeneli

40 YAŞ ÜSTÜ KATEGORİSİ

Bu kategoride 28 yarışmacı yer almıştır.İlk turdan itibaren çift eleminasyon sistemi ile gerçekleştirilen turnuvada yenilgisiz finale çıkmayı başaran Hızır Ayan ile birer yenilgileri bulunan Erol Malkoç,Zihni Boz ve Cemil Sarıoğlu´nun aralarında yaptıkları müsabakalar sonucunda Erol Malkoç Finale çıkarak Hızır Ayan´ın Rakibi olmayı başardı.

EROL MALKOÇ ŞAMPİYON

Çeyrek Finali Bay geçip Yarı Finalde çok çekişmeli bir müsabakada Zihni Boz´u 3-2 yenmeyi başaran Erol Malkoç finalde ise Turnuvanın yenilgisiz tek sporcusu Hızır Ayan´ı 3-1 yenerek Turnuvada 40 Yaş Üstünde Şampiyonluk ipini göğüsledi ve de Altın Madalya ve Şampiyonluk Kupasını kazandı.

Finale Kadar yenilgisiz gelen Hızır Ayan ise Final Müsabakasını kaybederek Gümüş Madalyada kaldı.

ZİHNİ BOZ ÜÇÜNCÜ

Turnuvalarda Şampiyonluklarını bizlere alışkanlık haline getiren Zihni Boz ise bu turnuvada yarı Finalde Erol Malkoç´a çok çekişmeli bir karşılaşmanı ardından 3-2 Kaybederken Üçüncülük maçında ise Cemil Sarıoğlu´nu 3-2 yenerek Turnuvayı Kupa ile tamamlaqmayı başardı.

İşte 40 Yaş Üstü Dereceleri

1.Erol Malkoç

2.Hızır Ayan

3.Zihni Boz

4.Cemil Sarıoğlu

GECE 02´DE ÖDÜL TÖRENİ/resimler/2017-12/19/1428251200241.jpgYarışmada Dereceye giren Sporculara ödülleri gece saat 02´de düzenlenen Ödül Töreni ile verildi.Yarışmacılara ödülleri Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve de Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk tarafından verildi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Sabahlatan Turnuva

İlginizi Çekebilir