Çaykara´da Şehide Son Görev (VİDEO)

Çaykara´da Şehide Son Görev (VİDEO)

Hakkâri´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Komiser Ahmet Çamur´a son veda. (VİDEO).

Hakkâri´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Ankara Özel Harekât Dairesi Başkanlığında görevli Çaykaralı Komiser Ahmet Çamur (45)´un son yolculuğunda yüreklerimiz dağlandı.

Hakkari Şemdinli İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli komiser Ahmet Çamur (45) dün Van´dan başlayıp Trabzon-Çaykara Merkez ve Nihayet Baba ocağı olan ilçemiz Soğanlı Mahallesinde bulunan evinde yapılan törenlerin ardından ebedi istirahatgahına gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Geride bıraktığı bir eş, öksüz kalan 3 minik yavru ve ağabeyleri, ablaları, kardeşleri velhasıl bizler şehidimizin arkasından gözyaşı döktük. Çaykara tarihinde belki de ilk defa böyle bir kalabalığa şahit oluyor. İnsanlar akın akın sel oldu aktı geldi Çaykara´ya. Cenaze töreninde gözyaşları ve hüzün vardı. Çaykara Gündem Gazetesi olarak şehidimizin bu son görevi icra ettiğimiz cenaze törenini görüntüleyerek şehidimizi ölümsüzleştirmek istedik..

?Şehidimiz onurumuzdur? Geriye bıraktıkları emanetler ise şerefimizdir..Seni asla unutmayacağız..Nur içinde yat..

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Şehide Görev VİDEO

İlginizi Çekebilir