Çaykara´daki Sır Ölüm Kaza İle Sonuçlandı

Çaykara´daki Sır Ölüm Kaza İle Sonuçlandı

Çaykara Ataköy Mahallesinde Yasem liman Fındık Bahçesinde ölü bulundu.

İlçemiz Ataköy Mahallesi Muhtarı Bülent Liman´ın ağabeyi evlerinin önündeki Fındık Bahçesinde silahla vurulmuş olarak bulundu.

Edinilen Bilgiye göre olay, bu akşam saat 20:30 sularında Çaykara Ataköy Mahallesideki Yasem liman´a ait fındık bahçesinde meydana geldi. iddiaya göre bitişikteki kendi fındık bahçesini domuzlardan korumak için beklemekte olan Y.Ö adındaki şahıs karanlık olması dolayısıyla otları toplamakta olan Yasem Liman´ı görmeden ateş açtı. Daha sonra ses gelmeyince olay yerinde giden Y.Ö Liman´ın öldüğünü anladı. Olayın üzüntüsüyle kardeşi olan Ataköy Muhtarı Bülent Liman´ı arayarak ağabeyin Yasemin Limanı Yanlışlıkla sılahla vurduğunu ve öldüğünü bildirdi. Bunun üzerine Muhtar Bülent Liman evinin önündeki fındık bahçesine gelerek ağabeyinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Olayın ilgililere bildirilmesi üzerine, Çaykara Cumhuriyet Savcısı yaptığı ilk incelemenin ardından Liman´ın cesedi önce Çaykara Dr. M.İlhan Durgun Sağlık Ocağına , oradan da Trabzon adli tıp kurumuna gönderileceği bildirildi. Kaza ile Yasem Liman´ın ölümüne sebep olan Y.Ö teslim olduğu bildirildi.

Ataköy Devlet Hastanesinde çalışan Yasem Liman´ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor..

Yasem Liman´ın cenazesi 15.Temmuz 2016 Cuma günü ikindi namazı müteakip Ataköy mahallesinde kılınacak namazın ardından aile mezarlığına toprağa verilecektir.

İrtibat:

Bülent Liman (kardeşi):0537 400 28 21

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Yasem Liman´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.  /resimler/2016-7/15/0026296127936.jpgHaber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Ölüm

İlginizi Çekebilir