Çaykara´da Sizin De Eviniz Olsun!

Çaykara´da Sizin De Eviniz Olsun!

Şatıroğlu İnşaat Tarafından Çaykara İlçemizde Yapılan Lüks Daireler Cazip Ödeme İmkanları ile Yeni Sahiplerini Bekliyor

ÇAYKARA´DA SİZİN DE EVİNİZ OLSUN

Çaykara Şatıroğlu Sitesi Modern İnşaatları ,dekorasyonu ve de İç Mimarisi ile adeta görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Ülkemizin bir çok yerinde gerçekleştirdiği yüzlerce proje ile Konut Sektöründe bir dünya markası haline gelen Çaykara´lı Hemşerimiz Hasan Şatıroğlu´nun sahibi olduğu Şatıroğlu İnşaat tarafından yapılan yeni daireler sahiplerini bekliyor.

ÇAYKARA ŞATIROĞLU SİTESİNİ TANIYALIM

Çaykara İlçemizin Eşsiz Doğa Güzelliği içerisinde iki tarafında şıkır şıkır dereler akan bir site Çaykara Şatıroğlu Sitesi

/resimler/2017-4/26/1657136546806.jpg

Şatıroğlu Sitesi Projesi ile Çaykara İlçemizde nadide bi,r projeye daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.

Tabiat Harikası Uzungöl´e 16 Km mesafede olan dairelerimizin birkaç özellğinden de söz edelim.

1-Kaloriferli

2-Isı Yalıtımlı

3-Çift Asansörlü

4-Otoparklı

Toplamda 62 Daire olarak hazırlanan Çaykara Şatıroğlu sitesi Çaykara İlçemizin en güzel yerlerinden birinde Hükümet Konağının hemen yanı başında,Eğridere yolu üzerinde Alışveriş Merkezi A 101´in hemen yan tarafında Çağdaş İmkanların tamamını müşterilerine sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

BANKALARA BOĞULMADAN ÖDEME İMKANI

Şatıroğlu İnşaatın en önemli özelliklerinden bir tanesi de müşterilerine basnkalara boğulmadan ödeme imkanını sunuyor olması.

ŞATIROĞLU GAYRİMENKUL´Ü TANIYALIM

Kısa adı Şatıroğlu Gayrimenkul olarak bilinen Şatıroğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İŞ Adamı Hasan Şatıroğlu tarafından 2010 yılında İstanbul´da kuruldu.Aile Şirketi Yapı Malzemeleri satış ve pazarlaması ile daha önce 30 senelik bir geçmişe sahip olan Şastıroğlu Gayrimenkul Ülke genelinde marketleşme yayılınca bunun doğal bir sonucu olarak Kosept değiştirme kararı verdi.

/resimler/2017-4/26/1658112329158.jpg

Yap-Sat usulü inlşaat alanında çalışmalarına hizmet ederek Ülke genelinde yüzlerce aileyi konut sahibi yaptı.

ŞATIROĞLU-ŞİRKETLE DE ESERLERİ İLE YAŞAR

Şatıroğlu Gayrimenkul Şirketi Sahibi Çaykara´lı Hemşerimiz Hasan Şatıroğlu gazetemize yaptığı açıklamada gerçekleştirdikleri  inşaat projeleri ile Ülke genelinde binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını şimdi ide bu proje ile Çaykara´lı Hemşerilerimizi ev sahibi yapmayı tasarladıklarını sözlerine ekledi.,

İnsanların Dünya ve ahiret mutluluğunu kazanabilecekleri mekanları üretme parolası ile yola çıktıklarını ifade eden Şatıroğlu kalite ve de sürate önem veren şirketlerinin müşterilerine en kaliteli hizmeti sunma gayreti içerisinde olduğunu ve de başladığı işte ihtiyarlamama prensibi ile müşterilerine hizmet etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-4/26/1659266080653.jpg

Daima ileri ve daha ileri prensibi ile çalıştıklarını ifade eden İş Adamı Hasan Şatıroğlu  Bilimselliğe ve ar-ge´ye önem verdiklerini yatırım yapan,üreten,pazara sunan ve de insanları kaynaştıran bir anlayış içerisinde insanlara hizmet verme çabası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Dünya ile girdiğimiz bu yarışta yurdumuzun her hangi bir yerinde bir esere imza atmanın ailece kendilerine verilebilecek en büyük ödül olduğunu ifade eden İş Adamı Hasan Şatıroğlu bu anlayışı geliştirecek azim,kararlılık ve enerjinin Şatıroğlu  şirket ailesinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Şirketlerin de insanlar gibi olduğunu ve de eserleri ile yaşadıklarını ifade eden İş Adamı Hasan Şatıroğlu Eserleri ile Ülkemizin her noktasında olduğu gibi Çaykara İlçemizde de iz bırakmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi

ŞATIROĞLU İNŞAAT BİR DÜNYA MARKASI

Ülkemizin değişik yerlerinde binlerce konut yaparak insanlarımızın güvenini kazanan Şatıroğlu İnşaat tarafından halen Ülke genelinde yüzlerce proje yürütülüyor.İşte o projelerden birkaç tanesi.

1-Piyalepaşa İstanbul Konutları

2-Tuzla Port Konut Projesi-İstanbul´da Denize Sıfır

3-İstanbul Konut Projeleri:

    A-Kadıköy Konut Projesi

    B-Baysaş İstanbul Konut Projesi

4-Onur Park Life Konut Projesi

5-Fuzul Yapı Yeni Proje Tem Avrasya Konutları

6-Safa Suit Yomra Konutları

7-Fabay Adabükü Evleri

8-Karden İnşaat Self İstanbul

9-Fikirtepe Konut Projeleri

10-Ayrıca Başta İzmir olmak üzere Ülkemizin değişik yerlerinde Şatıroğlu İnşaat tarafından binlerce konut yapılmaktadır.

ŞATIROĞLU İNŞAAT İLETİŞİM

Hasan Şatıroğlu-05337268249

                             0507 4654346

ADRES:Hükümet Caddesi No:44/5 Çaykara/Trabzon

Web Sitesi:www.şatıroğluinşaat.com



Anahtar Kelimeler: Çaykara Sizin Eviniz Olsun

İlginizi Çekebilir