Çaykara´da Tatil Yok

Çaykara´da Tatil Yok

TEOG,YGS ve LYS KUrsları Karne Tatilinde De Aralıksız Devam Ediyor

ÇAYKARA´DA TATİL YOK

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemi 20 Ocak 2017 Tarihinde sona ermiş ve de Öğretmen ve Öğrencilerimiz 2 haftalık bir tatile girmişlerdi.Ancak Çaykara İlçemizde Öğretmenlerimiz ve de öğrencileri,miz Karne Tatilinde de sınavlara hazırlanmaya devam ediyor.

TEOG ÇOK ÖNEMLİ

2010 Yılından bu yana Merkezi Sistem Sınavlarında üst üste 7 defa Trabzon İl Birincisi olmayı başaran Çaykara İlçemizde Karne tatilinde de TEOG sınavlarına yönelik hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Çaykara Merkez Zeki Bilge Ortaokulu,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Kısmı,Karaçam Ortaokulu,Köknar Ortaokulu,Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu,Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu ve de Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Ortaokulunda öğrencilere yönelik TEOG Etüt ve kursları düzenleniyor.

/resimler/2017-1/31/1516589800936.jpg

8.Sınıf Öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen kurs ve etüt çalışmalarında öğretmenler tarafından öğrencilere hem konu tekrarı yapılıyor hem de öğrencilerimizin bol miktarda test çözmeleri sağlanarak test çözme tekniklerinin gelişmesi amaçlanıyor.

YGS LYS KURSLARI

Lise Öğrencilerimize yönelik olarak ise 12. Sınıf Öğrencilerine yönelik Kurs ve ETÜT çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor Çaykara İlçemizde.

Çaykara Anadolu Lisesi,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak öğretmen ve yöneticiler refakatinde yoğun bir sınava hazırlık programı uygulanıyor.

Özellilkle YGS sınavlarına çok kısa bir süre kalmış olması sebebi ile bu sınav hazırlıklarına ağırlık verilen Kurs ve ETÜT Çalışmalarında öğrencilerimize bolca test çözdürülerek test pratiği kazanmaları amaçlanıyor.

/resimler/2017-1/31/1517170582485.jpg

Hem TEOG hem de LYS ve YGS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz karne tatilinde okullarına kendi imkanları ile gidip geliyorlar.Sabah saat 08.30´da başlayan Kurslar saat 15.00´da sona eriyor.

ÖĞLE YEMEKLERİ OKUL İDARELERİNDEN

Kurs Merkezindeki okul yöneticileri mahalli imkanlar ile öğrencilerimizin öğle yemeği ihtiyaçlarını karşılıyorlar ve de her öğle öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde  kuru gıda ya da sulu yemek veriliyor.

ÇAMURALİ:BAŞARININ ANAHTARI ÇALIŞMAK

Çaykara İlçemizin Eğitim Öğretim alanında bulunduğu yere çalışarak ve de öğrencilerimizi çalıştırarak geldiklerini ifade eden Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali öğrenciye ders çalıştırmadan başarı elde edemeyeceklerini başarının anahtarının öğrenciyi planlı ve programlı bir şekilde çalıştırmak olduğunu ifade etti.

Okullarımızda yaptıkları işe gönül vermiş ve de kendilerini öğrencilerini yetiştirmeye adamış profesyonel yöneticiler ve çocuklarımız için tüm mesailerini gönüllü olarak harcayan fedakar öğretmenlerimizin bulunduğunu ifade eden Ahmet Çamurali kendilerinin de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ellerinden geldiği kadar okulların bu gayretli çalışmalarına destek olduklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Tatil

İlginizi Çekebilir