Çaykara´da Uygun Fiyatlarla Daireler

Çaykara´da Uygun Fiyatlarla Daireler

Çaykara Şatıroğlu Sitesi Modern İnşaatları, dekorasyonu ve İç Mimarisi ile adeta görenleri kendisine hayran bırakıyor. Çaykara´da çok uygun fiyatlarla son 10 daire satışa çıkarıldı.

Şatıroğlu inşaat, Çaykara İlçemizde nadide bir projeye daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.

Çaykara İlçemizin eşsiz Doğa Güzelliği içerisinde iki tarafında şıkır şıkır dereler akan bir site ?Şatıroğlu? Sitesi.

Ülkemizin birçok yerinde gerçekleştirdiği yüzlerce proje ile Konut Sektöründe bir dünya markası haline gelen Çaykara´lı Hemşerimiz Hasan Şatıroğlu´nun sahibi olduğu Şatıroğlu İnşaat tarafından ilçemizde yapılan yeni daireler sahiplerini bekliyor.

2 oda, bir salon konseptindeki daireler her türlü konfora sahip olarak son 10 daire 150 bin lira karşılığında uygun fiyatlarla müşterilerini bekliyor./resimler/2017-12/3/1013314572710.jpgİlçemizin en güzel yerinde yapımına devam edilen ?Şatıroğlu? sitesi inşaatına sona yaklaşılıyor. Şirketin sahibi Hasan Şatıroğlu yaptığı açıklamada, Çaykara ve Uzungöl severlerine uygun fiyatlarla yeni bir şans tanıdıklarını ifade ederek, sitedeki son 10 daireyi alıcılarına son derece uygun fiyatlarla vereceğiz. Sunulan bu uygun satışların hemşerilerimiz tarafından değerlendirmesini istiyorum, ?dedi.

İrtibat:

/resimler/2017-12/3/1014094573444.jpg www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir