Çaykara´da Yusuf Yazıcı Rüzgarı

Çaykara´da Yusuf Yazıcı Rüzgarı

Trabzonspor´un En Önemli Oyuncularından Yusuf Yazıcı Çaykara İlçemizde Öğrenciler İle Buluştu

Trabzonspor´un en önemli oyuncularından Çaykara´lı Hemşerimiz Yusuf Yazıcı dün akşam oynanan Antalyaspor Maçının ardından baba ocağı Çaykara İlçemizde okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimize unutamayacakları güzel dakikalar yaşattı.

/resimler/2017-12/5/1658447331381.jpg

Bu gün saat 11´de gerçekleştirilen antrenmanın ardından soluğu baba ocağında alan Futbolcumuz Yusuf Yazıcı gün boyunca Çaykara İlçemizde yoğun bir mesai gerçekleştirdi./resimler/2017-12/5/1633238239078.jpgKısa Adı TUGVA Olan Türkiye Gençlik Vakfı Çaykara İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen Yusuf Yazıcı Öğrenciler buluşmasında TUGVA Çaykara İlçe Başkanı Berat Tosun,Esnaf ve Kefalet Çaykara İlçe Başkanı Ali Şükrü Aydın da hazır bulunarak öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaştılar.

İLK ZİYARET ZEKİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI

İlk olarak Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına giden Organizasyon ekibimiz burada öğrencilerimizin coşkulu karşılaması ile karşılaştı./resimler/2017-12/5/1634197302720.jpgOkulda Öğretmenler ve de öğrenciler ile bolca hatıra fotoğrafı çektiren Futbolcumuz Yusuf Yazıcı öğrencilerimizin isteklerini de kırmayarak bolca imza dağıttı.

İKİNCİ DURAK ANADOLU LİSESİ VE  ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Daha sonra Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Çaykara Anadolu Lisesine geçen Organizasyon komitemiz bu okullarımızda da öğrencilerimizin yoğun tezahüratı ile karşılandı./resimler/2017-12/5/1635156211531.jpg"Şampiyon Trabzon? ve ?Yusuf Sen Bizim Her Şeyimizsin? sloganları ile öğrencilerin göstermiş oldukları yoğun ilgi ile okula girmekte güçlük çeken futbolcumuz Yusuf Yazıcı bu okullarımızda da öğrencilerimizin isteklerini kırmadı.Hem bolca fotoğraf çektirdi hem de bolca imza attı.

ŞEHİT AHMET ÇAMUR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE COŞKU TAVAN YAPTI

Organizasyon Komitesi son okul ziyareti olarak Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesine hareket etti.

Yusuf Yazıcı´nın Okulun bahçesine girmesi ile heyecan tavan yaptı.Tezahhüratları ve de sloganları ile okulun bahçesini inleten öğrencilerin ?Şampiyon Trabzon? sesleri okulu inletti./resimler/2017-12/5/1635498866973.jpgİlk olarak okul idaresine geçen Yusuf Yazıcı burada Öğretmen ve Yöneticiler ile fotoğraf çektirdikten sonra öğrenciler ile buluşmak üzere Spor Salonuna geçti.

Spor Salonunda öğrencilerin alkışları ve tezahhüratları ile karşılanan Yusuf Yazıcı yumuşak kalbi ile hiçbir öğrencinin isteğini kırmadan her öğrenci ile fotoğraf çektirmeye ve de her öğrenciye imza dağıtmaya çalıştı./resimler/2017-12/5/1636194492774.jpgOkulun önünde hatıra fotoğraflarının çekilkmesinin ardından öğrencilerin yoğun ilgisi,alkış ve tazahhüratları eşliğinde Yusuf Yazıcı´yı taşıyan araç güçlükle bahçeden çıkabildi.

KAYMAKAM AYRANCI´YI ZİYARET

Organizasyon Komitesi tarafından futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile birlikte Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Makamında ziyaret edildi./resimler/2017-12/5/1636516680636.jpgTrabzon İlimizin bir futbol kenti olduğunu,yediden yetmişe herkesin futbol ile yatıp futbol ile kalktığını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Yusuf Yazıcı gibi Türk Futbolunun sembolü haline gelmiş olan çok önemli bir değeri Çaykara İlçemizde misafir etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Çaykara İlçemizde okullarımızda Spora çok büyük önem verdiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı hedeflerinin  öğrencilerimizi planlı ve programlı bir şekilde çalıştırarak ve de yeteneklerini ortaya çıkrarak yeni Yusuf Yazıcı´ları Türk Futbolunun hizmetine sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK´U ZİYARET

Daha sonra Organizasyon Komitesi, tarafından Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ziyaret edildi.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Futbolcumuz Yusuf Yazıcı´yı Çiçek ve Trabzonspor Forması vererek karşıladı.

Ziyarette başarılarından dolayı Yusuf Yazıcı´yı tebrik eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara insanı olarak Yusuf Yazıcı ile gurur duyduğumuzu Yusuf´un hem profesyonel bir futbolcu olarak hem de Beyefendiliği ile Spor Ahlakı anlamında Topluma Örnek bir insan olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2017-12/5/1637265118862.jpgÇaykara İlçemizde bütün okullarımızda akademik başarının yanı sıra sportif başarılara da büyük önem verdiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok En büyük hedeflerinin Çaykara İlçemizden Yeni Yusuf Yazıcı´lar çıkarıp Türk Futbolunun ve Trabzonspor´un  hizmetine sunmak olduğunu sözlerine ekledi

YUSUF YAZICI-ONLARIN SEVGİSİNE LAYIK OLACAĞIM

Çaykara İlçemizin bir evladı olarak Türk futboluna hizmet etmekten dolayı çok büyük bir gurur  ve onur duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Trabzonspor´lu Futbolcu Yusuf Yazıcı okullarımızda öğrencilerimiz tatlı heyecanlarının,coşku ve de sevinçlerinin kendisini çok etkilediğini sözlerine ekledi.

Öğrencilerimizin kendisine göstermiş oldukları  bu yoğun ilginin sorumluluklarını artırdığının farkında olduğunu ifade eden Yusuf Yazıcı  daha çok çalışarak öğrencilerimizin bu yoğun ilgilerine layık olmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2017-12/5/1632541363509.jpgÇaykara İlçemizin Eğitim Öğretim ve de Sportif anlamda okullar bazında elde ettikleri başarıları basından takip ettiklerini ve de bu başarılar ile gurur duyduklarını ifade eden Yusuf Yazıcı gelecekte Çaykara İlçemizden yeni oyuncuların çıkacağından ve de Türk Futbolunu başarı ile temsil edeceklerinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir