Çaykara´da Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

Çaykara´da Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Çaykara İlçemizde düzenlenen çeşitli, Tören ve Etkinlikler ile kutlandı.

İlçemizdeki ilk Tören Saat 09.30´da Kaymakamlık Binası önünde gerçekleştirildi.Çelenk Sunma Törenine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Alver,İlkçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan ile Daire Amirleri katıldılar./resimler/2017-8/30/1144380276421.jpgÇaykara Kaymakamlığı adına Kaymakamımız İhsan Ayrancı ve de Çaykara Belediyesi Adına Belediye Başkanımız Hanefi Tok tarafından Atatürk Büstüne Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.Daha sonra ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Çelenk Sunma merasimi tamamlandı.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI HALKIN BAYRAMINI KUTLADILAR

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve de Protokol Üyeleri daha sonra Çaykara İlçe Merkezinde Çarşı Ziyareti gerçekleştirdiler:ilk olarak Halkımızın Zafer Bayramını kutlayan Protokol Üyeleri daha sonra ise Esnaf Ziyaretleri gerçekleştirerek esnaflarımızın bayramını kutladılar./resimler/2017-8/30/1224191416881.jpgİLÇE JANDARMA BÖLÜK KOMUTANLIĞINA ZİYARET

İlçemiz Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanımız Hanefi Tok daha sonra Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret ettiler.Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Alver ile sohbet eden protokol üyeleri Askerlerimizin Bayramını kutlayarak İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ziyaretlerini tamamladılar.

HER YER BAYRAKLARKLA DONATILDI

Öte Yandan Zafer Bayramının 95. Yıl Dönümü sebebi ile Çaykara İlçemizde başta Resmi Kurum ve Kuruluşlar olmak üzere her yer Bayraklarla donatıldı.

BAŞKAN TOK-ECDADIMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Çaykara Belediye Başkanımız  Hanefi Tok Sosyal Paylaşım Hesabından Hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yılını kutladıl.İşte Belediye Başkanımızın Mesajı:

?95 Yıl önce Kahramanlık Destanı yazan Ecdadımızı, rahmet ve minnet ile yad ediyoruz.30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.?

AYRANCI ?ECDAMIZIN KAHRAMANLIĞINDAN CESARET ALIYORUZ

Çaykara Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı bundan 95 sene önce Ecdadımızın Tüm Dünyaya Türk Milletinin ne kadar büyük ve de soylu bir millet olduğunu bir kere daha anımsattığını ifade etti. Millet olarak tarihte sayısız Kahramanlık Destanları yazdığımızı ve de 30 Ağustos´un bu destanlardan bir tanesi olduğunu sözlerine ekleyen Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Ecdadımızın kahramanlık ve cesaretlerinin Millet olarak bizleri de cesaretlendirdiğini Vatanımız söz konusu olduğunda hepimizin gözümüzü dahi kırpmadan seve seve Vatanımız için canımızı feda edeceğimizi ifade etti.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir