Çaykara´da Zafer Bayramı Coşkusu

Çaykara´da Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramının 96.Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 96.Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Zafer Bayramı i,le ilgili ilk Tören Saat 13.00´da Hükümet Konağı Önünde gerçekleştirildi.Çaykara Merkez Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Hazırlanan ?Çelenk Sunma? Töreninin Sunuculuğu Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerinden Mehmet Taha Velioğlu tarafından gerçekleştirildi.

/resimler/2018-8/30/1430175980948.jpgÇaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı´nın İlçe Dışında bulunmaları sebebi ile ?Çelenk Sunma? Törenine Dernekpazarı Kaymakamı ve Çaykara Kaymakam Vekili Murat Yıldız,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta,Siyasi Parti İlçe Başkanları,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri,Daire Amirleri ile Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Programda Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.Çaykara Kaymakamlığı adına Kaymakam Vekili  Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız tarafından Atatürk Büstüne Çelenk Takdimi gerçekleştirilirken Çaykara Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi./resimler/2018-8/30/1431278013428.jpgÇelenk Sunma Töreninin ardından Saygı Duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşımız ile birlikte ise Şanlı Bayrağımız Göndere çekildi.

ASTSUBAY SOY´DAN ANLAMLI KONUŞMA

Günün Anlam ve Önemini belirten konuşma Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Personelinden Astsubay Celil Soy tarafından gerçekleştirildi.

ZAFER TADINDA İKİ GÜZEL ŞİİR

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerinden Mehmet Yıldırım ve Nihal Göral tarafından Günün Önemi ile ilgili iki güzel şiir okundu.Öğrencilerimiz şiirleri muhteşem bir şekilde okurken sahneyi alkışlar eşliğinde terk ettiler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir