Çaykara'da 104. Yıl Coşkusu

Çaykara

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-22 Mayıs Gençlik Haftası Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-22 Mayıs Gençlik Haftası Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Çaykara İlçe Stadyumu ve Çaykara Gençlik merkezinde okullar arası futbol,voleybol,öğretmenler ve öğrenciler arasında masa tenisi  turnuvaları gerçekleştirildi.

16 Mayıs 2023 Salı Günü gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreninde  Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Çelenk Müdür Yusuf Kurt tarafından Atatürk Büstüne sunuldu,Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu.

17 Mayıs 2023 Çarşamba Günü Sultanmurat Yaylasında Çaykara Cevdet Sunay MTAL ile Çaykara Gençlik Merkezi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen etkinlik kapsamında voleybol,basketbol,futbol,masa tenisi,atari,bilek güreşi,Wu Shu gibi çeşitli oyun stantları oluşturularak öğrencilerin gün boyunca gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yıl Dönümü Resmi programı Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Resmi Törene Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,CHP Çaykara İlçe Başkan Vekili Mustafa Zeren,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Saadet Partisi Çaykara İlçe Balşkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak ile Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri,öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldılar.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Koordinesinde gerçekleştirilen Resmi Program Çaykara Anadolu Lisesi tarafından hazırlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Resmi Programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından gerçekleştirildi.

Çaykara Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından zengin içerikler ile hazırlanan Resmi programda özellikle Beden Eğitimi Öğretmeni Sertaç Aydın yönetiminde sahneye konulan Sportif etkinlikler büyük bir beğeni ile izlenirken Müzik Öğretmeni Mehmet Ali Cihan Yönetimindeki okul korosu da büyük bir ilgi ile izlendi.

Resmi Program 19 Mayıs ile ilgili gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için gerçekleştirilen ödül töreni ile sona ererken öğrencilerin ödülleri Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından verildi.

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Çaykara' . Coşkusu

İlginizi Çekebilir