Çaykara'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Çaykara

İlki 2015 Yılında kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü Çaykara İlçesinde Corona Virüs tedbirleri kapsamında sınırlı katılım ile kutlandı

İlki 2015 Yılında kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü Çaykara İlçesinde Corona Virüs tedbirleri kapsamında sınırlı katılım ile kutlandı

İlk olarak saat 09.45´de Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Çelenk Sunma Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç,Yönetim kurulu üyeleri ve sınırlı sayıda Mahalle Muhtarı katıldı.

Çaykara Muhtarlar Derneği tarafından alınan karar gereği tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgın hastalığı sebebi ile Çelenk Sunma Törenine Sınırlı Sayıda Muhtar katıldı

Çaykara Muhtarlar Derneği Adına Başkan Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç tarafından Atatürk Büstüne Çelenk konuldu

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç tarafından Muhtarlar Derneği Birliğinin mesajı okundu

UZUNGÖL’DE SABAH KAHVALTISI

Çelenk Sunma Töreninin ardından Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk tarafından Uzungöl’de Muhtarlara sabah Kahvaltısı verildi

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da sabah kahvaltısına katılarak Muhtarlar Gününü kutladılar ve Çaykara İlçesine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Muhtarlara teşekkür ettiler.

KAYMAKAM ÇELİKKOL VE BAŞKAN TOK’TAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak İlçemizde görev yapan Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladılar.

KAYMAKAM ÇELİKKOL-MUHTARLARIMIZ HİZMETİN TEMEL YAPI TAŞLARI

Her yıl 19 Ekim´de kutlanan Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarların bu mutlu günlerini kutlayan  Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol muhtarlık müessesesinin dün olduğu gibi bugünde idari yapının en önemli yapı taşı olduğunu söyledi.

Kaymakam Çelikkol Muhtarlık müessesesi 1828´den bu yana 190 yıllık bir tarih, deneyim ve birikimiyle, kentin en küçük yapıtaşı mahallelere hizmet vermekte, aynı zamanda devletin temsilcisi olarak da kamusal bir görev yapmaktadır. Belediyeler ve halkın arasındaki köprü görevini gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi, bizlerin de mesai arkadaşı, mahalle ve köylerdeki gözümüz ve kulağımız olmaktadır.

Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza bu özel gün vesilesiyle şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde ve ülkemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü´nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum dedi.

BAŞKAN TOK-MUHTARLAR EN ÖNEMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarlarımızın bu önemli günlerini kutladı

Belediye Başkanı Tok, kutlama mesajında, Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık müessesi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır.

Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımız, fedakârca görevlerini yerine getirerek 32 mahallemizde gözümüz, kulağımızdır. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katarken, biz de bu güçle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için 7/24 esasıyla çalışıyoruz.

Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlarımız, aynı zaman da halkımızın da sesi olmaktadır. Vatandaşlarımız ile bire bir en yakın görüşme ve sorunlarını tespit etme imkanlarına sahip olan muhtarlarımız, bu sorunları ve talepleri yerel yönetimler olarak bizlere ulaştırma görevi de üstlenmektedir.

Çaykara İlçemizin  değişim ve gelişim sürecinde büyük emeği bulunan muhtarlarımıza belediye olarak her konuda yardımcı olmanın gayreti içerisindeyiz. Sorumlu oldukları bölgeleri çok iyi tanıyan mahalle muhtarlarımızın destekleriyle hedeflediğimiz hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde ulaştırma ve uygulama imkanı buluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapmaya çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Muhtarlar Kutlandı

İlginizi Çekebilir