Çaykara'da 30 Ağustos Coşkusu

Çaykara

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. Yıl Dönümü Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Çelenk Sunma töreni ile kutlandı.

30 Ağustos 2021 sabahı Çaykara İlçesinde bulunan tüm işyerleri ile Kamu Binaları Zafer Bayramı dolayısı ile bayraklar ile süslendi.

Zafer Bayramı ile ilgili Çelenk sunma töreni Çaykara Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.Törene Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet Kaylan,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı personeli  ile Daire Amirleri,Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri katıldılar.

Program Kaymakam Osman Çelikkol ile Belediye Başkanı Hanefi Tok’un Zafer Bayramı dolayısı ile tebrikleri  kabul etmesi ile başladı.Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen kabul  töreninde pandemi kurallarına kusursuz uyuldu.

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi adına Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi.Daha sonra şehitlerimizin aziz ruhu için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve saygı duruşu yapıldı.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajı okundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemini belirten konuşma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Keleş tarafından okundu.

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu öğrencilerinden Ravza Aydın ve Özge Çilesiz tarafından günün önemi ile ilgili şiirler okundu.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Ağustos Coşkusu

İlginizi Çekebilir