Çaykara'da Açık Hava Konserine Davet

Çaykara

29 Mayıs 2023 Pazartesi akşamı Saat 20.00’da Çaykara İlçe Stadyumunda Açık Hava Konseri gerçekleştiriliyor.

ÇAYKARA AÇIK HAVA KONSERİNE DAVET

29 Mayıs 2023 Pazartesi akşamı Saat 20.00’da Çaykara İlçe Stadyumunda Açık Hava Konseri gerçekleştiriliyor.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir İş Adamı tarafından gönüllü olarak organizasyonu gerçekleştirilen Açık Hava Konseri’nin planlama ve organizasyonu Çaykara’lı Sanatçı Turan Kanberoğlu tarafından organize ediliyor.

Gerçekleştirilecek olan Açık Hava Konserinde Karadeniz Müziğinin güçlü sesleri Yakup Atalay ile Beşköylü Adem  konserleri ve birbirinden güzel türküleri ile Çaykara’lı hayranları ile buluşacaklar.

Katılımın ücretsiz olduğu,Çaykara İlçe Stadyumunda saat 20.00’da başlayacak ve horon ile eğlencenin zirve yapacağı Açık Hava Konserine Organizasyon Komitesi tarafından tüm Çaykara Halkı ve Müzik severler davet ediliyor.

Açık Hava Konseri ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Organizasyon Sorumlusu Sanatçı Turan Kanberoğlu şu ifadeleri kullandı.

“Çaykara İlçemizde 29 Mayıs Pazartesi akşamı bir ilki gerçekleştirerek Açık Hava Konserimizi gerçekleştiriyoruz.İsminin açıklanmasını istemeyen Gönüllü bir  İş Adamımızın organize ettiği konserde Bölgemizin yetiştirmiş olduğu Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi  Yakup Atalay ile Beşköylü Adem Ekiz’i Çaykara Halkı ile buluşturacağız.

Saat 20.00’da Çaykara İlçe Stadyumumuzda gerçekleştirecek olduğumuz Açık Hava Konserimiz ücretsiz olup Konserimize tüm müzikseverler ve Çaykara Halkımız davetlidir.

Çaykara’lı hemşerilerimizin bu özel Açık Hava Konserimizde bizimle birlikte olacaklarını çok iyi biliyoruz.Şimdiden Konserimize ilgi gösterecek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Konserine Davet

İlginizi Çekebilir