Çaykara'da Arıcılık Kursları Tamamlandı

Çaykara

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Arıcılık Kursları tamamlandı.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve Çaykara İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından desteklenen Çaykara İlçesinin değişik mahallelerinde açılan Arıcılık Kursunu başarı ile tamamlayan Kursiyerlere belgeleri dağıtıldı.

Çaykara Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve Eğitim çalışmaları Çaykara İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından yürütülen Arıcılık Kursu Çaykara İlçe Merkezi ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de açılmıştı.

Arıcılık Kursu’nu başarı ile tamamlayan Kursiyerlere başarı belgeleri Uzungöl’de gerçekleştirilen tören ile dağıtıldı.Törene Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan,Çaykara İlçe Tarım Müdürü Ersin Yavuz Birkan ile kursiyerler katıldılar.

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Arıcılık Kurslarına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterirken Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç,Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker de Arıcılık Kursunu başarı ilje tamamladılar ve Belgelerini Kaymakam Muhammet Güzel’in elinden aldılar.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ,Çaykara insanını eğitmeye yönelik proje ve çalışmalarından dolayı Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederken bu projeye vermiş olduğu destekten dolayı Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne ve Arıcılık Kursuna katılan tüm kursiyerlere teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir