Çaykara'da Aynı Günde Üç Cenaze

Çaykara

1 Nisan 2022 tarihinde Çaykara İlçesinde hüzün dolu bir gün yaşandı.İlçemizin üç ayrı mahallelerinde üç ayrı acı yaşandı.

TAŞKIRAN FATMA ALBAYRAK’A AĞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Hamit Albayrak’ın annesi Fatma Albayrak,31 Mart 2022 Perşembe Günü Sakarya’da hayatını kaybetmişti.

Merhum  Fatma Albayrak Taşkıran Mahallesinde 1 Nisan Cuma günü Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Fatma Albayrak’ın cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Hamit Albayrak Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı ve Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,ile yüzlerce vatandaş katıldı.

UZUNGÖL’DE GÖZ YAŞLARI BAYRAM KARATAY İÇİN

Uzungöl Alçakköprü Mahallesindeki evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda 56 yaşında vefat ederek Uzungöl’ü göz yaşlarına boğan Bayram Karatay Alçakköprü Mahallesinde Cuma namazına müteakip kılanan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde Alçakköprü Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Beyefendiliği ile,örnek ahlakı ile alçakgönüllülüğü ile insanlar ile kurmuş olduğu sıcak iletişimi ile herkesin yüreğinde taht kuran Bayram Karatay’ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.İl içinden ve İl dışından gelen yüzlerce kişi göz yaşları ve Dualarla Bayram Karatay’ı son yolculuğuna uğurladı.

Merhum Bayram Karatay Cuma namazının ardından Taşkıran Mahallesindeki cenaze töreni beklenerek Alçakköprü Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Bayram Karatay’ın cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan.Astsb.Kd.Bşçvş Aşkın Hava ve çok sayıda Askeri Personel ,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı ve Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,ile yüzlerce vatandaş katıldı.

ÇAYKARA İLÇE JANDARMA’DAN ÖRNEK DUYARLILIK

Merhum Bayram Karatay’ın cenaze namazına Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığının yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan.Astsb.Kd.Bşçvş Aşkın Hava ve çok sayıda Askeri Personel törene katılırken Bayram Karatay’ın geçici Köy Korucusu olarak İlçe Jandarma Personeli ile birlikte çalışması sebebi ile Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığının Bayram Karatay’ı kendi personelleri olarak kabul ettikleri ve bu sebeple bir vefa örneği olarak cenaze programına tam katılım sağladıkları ifade edildi.

SOĞANLI MAHMUT GÜMÜŞ’E AĞLADI

İlçemiz Soğanlı Mahallesinden dün vefat eden Mahmut Gümüş Soğanlı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.İlçemiz Soğanlı Mahallesinden Hüseyin Gümüş’ün ağabeyi,Ahmet,Muhammet Ali ve Neşe Gümüş’ün babaları olan Mahmut Gümüş üç gün önce kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetmişti.

Mahmut Gümüş Soğanlı Mahallesinde saat 14.00’da kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Mahmut Gümüş’ün  cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı ve Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,ile yüzlerce vatandaş katıldı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Günde Cenaze
Yusuf Baltacı
1.04.2022 18:27:00
Mevlam rahmet eylesin. Evladü iyaline ve sevenlerine metanet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

İlginizi Çekebilir