Çaykara'da Başkan Aday Adayından Zorluoğlu'na Teşekkür,Genç'e Tebrik Mesajı

Çaykara

Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan Başkan Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederken Başkan Adayı Genç’i tebrik etti.

Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan Başkan Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederken Başkan Adayı Genç’i tebrik etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı  olan Hanife Saylan,AK Parti Genel Merkezi tarafından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından teşekkür ve tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Aday  Adayı Saylan 2019-2024 Dönemi Trabzon Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve gerçekleştirmiş olduğu proje ve çalışmalar ile Trabzon İlinin bir Dünya Kenti olması anlamında örnek yatırım ve çalışmalar yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Murat Zorluoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Aday Adayı Saylan bu mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Sayın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu Beyefendiye Trabzon İlimize kazandırmış olduğu,5 yıla sığdırılmayacak kadar  çok ve aynı zamanda bir o kadar da zor hizmetlerden dolayı bir Çaykara’lı olarak kendisi ile gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Kendisine önce sağlık ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.Bir Trabzon’lu ve Çaykara’lı olarak Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

Başkan Adayı Saylan ayrıca AK Parti Genel Merkezi tarafından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Avukat Ahmet Metin Genç’i de tebrik eden bir mesaj yayınladı.

İşte o mesaj

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genekl Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Trabzon İlimize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Metin Genç Başkanımıza ve Trabzon’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.



İlginizi Çekebilir