Çaykara'da Başkan Tok'tan İlçe Halkına 2000 Porsiyon Köfte İkramı

Çaykara

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından İlçe Halkına teşekkür etmek amacı ile 2000 kişilik köfte ikramı gerçekleştirildi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından İlçe Halkına teşekkür etmek amacı ile 2000 kişilik köfte ikramı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Çaykara Halkının 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 13.Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri 1. Ve 2. Turunda kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı Çaykara İlçe Merkezinde vatandaşlara köfte,ekmek ve ayran ikramı gerçekleştirildi.

Etkinlik için Çaykara Merkez Camiinin önünde büyük bir köfte stantı oluşturuldu ve görevliler tarafından gün boyunca Çaykara insanına köfte ekmek ikramı gerçekleştirildi.

Çaykara insanının yoğun bir ilgi gösterdiği İkram etkinliğinde gün boyunca 2000 porsiyon köfte pişirilerek vatandaşlara dağıtıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz  ile AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ve Organizasyon sorumlusu Sümeyye Bulut etkinliğe destek vererek vatandaşlara köfte ekmek dağıtımı gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçesinin her dönemde olduğu gibi bu dönemde de AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdiklerini,kendilerinin de bu desteğe küçük bir teşekkür olması itibarı ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir