Çaykara'da Başkanlık Koltuğu Zümranur Özcan'ın

Çaykara

23 Nisan Ulusal Egedmenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Başkan Tok Koltuğuınu Zümranur Özcan’a emanet etti.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Çaykara Zeki Bilge İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Zümranur Özcan’ı makamında kabul ederek Belediye Başkanlığı koltuğunu devretti.

Sabah Saatlerinde öğrenciyi İlçemiz Koldere Mahallesinde bulunan evinden makam aracı ile aldıran Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Belediyesi girişinde ise minik öğrenciyi kapıda karşılayarak odasına kadar öğrenciye refakat etti.

Daha sonra temsili olarak öğrenci Zümranur Özcan’ı Belediye Başkanlığı Koltuk Makamına oturtan Belediye Başkanı Hanefi Tok Zümranur Özcan’ın Belediye Başkanı Olarak taleplerini dinledi.

 Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Temsili Belediye Başkanı Zümranur Özcan’a  çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un gelecek planlarını sorduğu temsili Belediye Başkanı Zümranur Özcan, kadın bir Cumhurbaşkanın ülkemize çok yakışacağını ifade ederek hedefinin Cumhurbaşkanı olmak istediğini belirtti. Belediye Başkanı Hanefi Tok , Zümranur Özcan’ın  Belediye Başkanlığı makamını en iyi şekilde temsil ettiğini, Zümranur Özcan gibi  gibi büyük hedefleri olan bir öğrenciye makamını teslim etmekten büyük keyif aldığını söyledi. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak kendilerini geliştirmeleri yönünde azimli planlı ve programlı bir şekilde çalışmaları gerektiğini ifade etti.



İlginizi Çekebilir