Çaykara'da Bir Günde 4 Cenaze

Çaykara

Çaykara İlçesinin değişik mahallelerinde 4 ayrı cenaze son yolculuklarına uğurlandı.

MUHTAR YAZICIOĞLU’NUN ANNESİNİN CENAZESİ ÇAYKARA’DA

Çaykara Muhtarlar Derneği geçtiğimiz dönem Başkanı Soğanlı Muhtarı Engin Yazıcıoğlu’nun annesi Fevkiye Yazıcıoğölu saat 13.00’da Velioğlu Pertol’ün önünde kılanan cenaze namazının ardından Soğanlı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Merhum Fevkiye Yazıcıoğlu’nun cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve çok kalabalık bir vatandaş katıldı.

NİYAZİ YİĞİT TAŞLIGEDİK’TE SON SONCULUĞUNA UĞURLANDI

Belçika’da geçirmiş olduğu ani kalp krizi neticesinde vefat eden Niyazi Yiğit İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Niyazi Yiğit’in  cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve çok kalabalık bir vatandaş katıldı.

CELAL ERDEM ATAÖKY’DE SONSUZLUĞU UĞURLANDI

Ataköy Mahallesinden Celal Erdem,bu mahallede kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Merhum Celal Erdem’in ailesini ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini iletti.

UZUNGÖL’DE GÖZ YAŞLARI HAVVVA ZENGİN İÇİN

Uzungöl Mahallesinin sevilen isimlerinden Havva Zengin Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon’da evinde dün sabah vefat eden Havva Zengin için Uzungöl Merkez Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Merhume Havva Zengin kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar eşliğinde aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Merhume Havva Zengin’in  ailesini ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini iletti.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Günde Cenaze
Salih GENÇ
20.01.2023 16:35:36
Çaykara gündem gazetemizi yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum.Özellikle cenaze duyuruları.

İlginizi Çekebilir